Debeli rtič
 
PDF natisni E-pošta
Počitniška dejavnost


Debeli rtič leži na sončni strani miljskih hribov tik ob morju. V kampu počitniškega doma v gosti senci borovcev lahko dejavno preživite počitniške dni. Gostje naselja lahko uporabljajo igrišča za odbojko in košarko.

 

DebeliRtic01-m DebeliRtic02-m

 

DebeliRtic03-m DebeliRtic04-m

 

 

 DebeliRtic05-m

 

 

 DebeliRtic06-m  DebeliRtic07-m

 

 
 
Na Debelem rtiču je možno letovati v času med 1. majem in 30. septembrom.
 
 

Na Debelem rtiču ni možno koriščenje storitev penziona ali polpenziona, ampak je možen le najem bungalovov in bivalnikov. Posteljnino in brisače prinesete s seboj (posteljnine ni možno dobiti na recepciji na Debelem rtiču).

 

V bungalovih je na razpolago osnovno opremljena kuhinja, s posodo in priborom, za pripravo celotnih obrokov.

 

Bivalniki niso primerni za pripravo celotnih obrokov, saj je v njih le priročni kuhalnik z minimalno količino pribora. Kurjenje ognja (žar itd.) poleg bivalnikov ni dovoljeno. Za občasno postavitev žara je določen prostor, poleg katerega je ustrezno poskrbljeno za požarno varnost.

 

Sanitarije in tuši so za goste bivalnikov skupni, in sicer v dveh skupnih sanitarnih blokih.


 

  Neposredni pror. uporabniki Ostali

najem bungalova

(5 ležišč)

50,50 EUR 63,10 EUR

najem bivalnika

(4 ležišča (pograd in zakonska postelja))

34,00 EUR 42,50 EUR 

Možnost najema prostora za šotorjenje na Debelem rtiču je novost. Termini za najem šotorišča so praviloma tedenski.  V kolikor tedenski termini ne bodo zasedeni, se lahko dodeljujejo letovanja tudi za krajše oziroma daljše obdobje, vendar je potrebno upoštevati, da so menjave možne le ob sobotah in sredah, v terminih kot velja za najem bungalovov in bivalnikov.

 

Kurjenje ognja (žar ipd.) poleg šotorov ni dovoljeno. Za občasno postavitev žara je določen prostor, poleg katerega je ustrezno poskrbljeno za požarno varnost.

 

Najem šotorišča je možen izključno za postavitev šotorov. Postavljanje kakršnihkoli prikolic (velja tudi za šotorske ali brako prikolice) in avtodomov ni dovoljeno.

 

Najemniki prostora za postavitev šotora parkirišč nimajo zagotovljenih in svoje avtomobile lahko, ob plačilu parkirnine, parkirajo na plačljivem parkirišču.

 

Najem prostora za postavitev šotora za celo sezono ni možen.

 

 

  cena na dan

najem prostora za šotor *

(do 20 m2)

22,00 EUR

 

 

 

* Opomba: Cena zajema dnevno uporabo prostora za šotor za dve osebi. Vsaka nadaljnja oseba plača dnevno uporabo v višini 11,00 evrov. Maksimalno število oseb na šotor ob sočasnem bivanju je največ šest. Otroci do sedmega leta starosti bivajo brezplačno, od dopolnjenega sedmega do dvanajstega leta starosti pa se zanje plača 50 % dnevne uporabe.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.