Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin
 
PDF natisni E-mail

 

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

 

Javna dražba nezasedenega stanovanja v Pivki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 12. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Vabimo na ponovno javno dražbo poslovne stavbe s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem na naslovu V mlinu 2, Šempeter pri Gorici, ki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 10. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani. 

 

 

Ministrstvo za notranje zadeve organizira ponovno javno dražbo nepremičnine v Kozini. Ponovna javna dražba bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 


 

Pogosta vprašanja

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.