Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin
 
PDF natisni E-mail

 

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

Vabimo na javno dražbo dveh nezasedenih stanovanj v Brežicah in Pivki, ki bo v sredo, 10. maja 2017, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Vabimo na ponovno javno dražbo poslovne stavbe s pripadajočim garažnim objektom in zemljiščem na naslovu V mlinu 2, Šempeter pri Gorici, ki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 10. uri na Štefanovi 2 v Ljubljani. 

 

Ministrstvo za notranje zadeve organizira ponovno javno dražbo nepremičnine v Kozini. Ponovna javna dražba bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Policijska uprava Murska Sobota vabi na javno dražbo najdenih stvari, ki bo v petek, 19. maja 2017, ob 10. uri na dvorišču Policijske postaje Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11, Murska Sobota. Gre za predmete, ki so bili najdeni še pred spremembo Pravilnika o postopku z najdenimi stvarmi.

 

 

Policija prodaja službeno psičko Eto. Zainteresirani lahko ponudbe oddate do ponedeljka, 8. maja 2017, do 12. ure.

 

 

Javna dražba bo v petek, 21. aprila 2017, ob 10.30 na dvorišču PU Celje, Ljubljanska cesta 12, Celje (vhod iz Ipavčeve ulice). Gre za predmete, ki so bili najdeni še pred spremembo Pravilnika o postopku z najdenimi stvarmi.

 

 

Javno odpiranje ponudb bo 19. aprila 2017 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Javno odpiranje ponudb bo 16. maja 2017 ob 11. uri na Ministrstvu za notranje zadeve, na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Policija kupuje šest psov za operativno delo v policiji. Svoje ponudbe lahko oddate v več terminih vse do 24. maja 2017 (roki za oddajo ponudb so 29. marec, 24. april in 24. maj 2017).

English: An invitation to tender for the purchase of dogs for operational work word-W

Deutsch: Aufforderung zur Abgabe von Angeboten für den Kauf von Hunden für die Einsatzverwendung in der Polizei word-W

 

  

 Policija kupuje konja, ki ju bomo uporabljali pri policijskem delu. Ponudbe zbiramo do 24. maja 2017 (roki za oddajo ponudb so 29. marec, 24. april in 24. maj 2017).

EnglishAn invitation to tender for the purchase of horses for operational work pdf

DeutschAufforderung zur Abgabe von Angeboten für den Kauf von Pferden für die Einsatzverwendung in der Polizei pdf

 

 

 

Pogosta vprašanja

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.