Najdeni predmeti

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali, (ne)premičnin in najdenih predmetov
 

 

OBVESTILO

12. decembra 2015 je začel veljati nov pravilnik o postopku z najdenimi stvarmi, ki del pristojnosti predaja Finančni upravi RS. Vendar mora Policija dokončati postopke v zvezi z najdenimi stvarmi, ki so ji bile predane v hrambo do vključno 12. decembra 2015. To pomeni, da mora najdene stvari, ki so jih najditelji izročili Policiji do tega datuma, Policija še eno leto hraniti, po poteku enega leta pa jih prodati na javni dražbi.

V letu 2016 bo najdene stvari zato še vedno prodajala Policija (ki je te naloge izvajala tudi doslej), finančna uprava pa bo prve prodaje najdenih predmetov dejansko izvajala šele v letu 2017. Več o tem v sporočilu za javnost

 

Poleg obvestil o javnih dražbah najdenih predmetov na tem mestu objavljamo tudi obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

 

Javno zbiranje ponudb bo 20. julija 2016 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Ponovna javna dražba za prodajo nepremičnine v Kozini (Vadbeni center Beka) bo v torek, 14. junija 2016, ob 10. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Ponovna prodaja stanovanja v Novi vasi bo v torek, 14. junija 2016, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Ministrstvo za notranje zadeve kupuje štiri konje za operativno delo v policiji. Zbiranje ponudb traja do 6. septembra 2016, roki za oddajo pa so 6. junij, 4. julij, 1. avgust in 5. september 2016.

 

 

 

 

 

Seznam najdenih predmetov:

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.