Najdeni predmeti

Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali, (ne)premičnin in najdenih predmetov
 

 

OBVESTILO

12. decembra 2015 je začel veljati nov pravilnik o postopku z najdenimi stvarmi, ki del pristojnosti predaja Finančni upravi RS. Vendar mora Policija dokončati postopke v zvezi z najdenimi stvarmi, ki so ji bile predane v hrambo do vključno 12. decembra 2015. To pomeni, da mora najdene stvari, ki so jih najditelji izročili Policiji do tega datuma, Policija še eno leto hraniti, po poteku enega leta pa jih prodati na javni dražbi.

V letu 2016 bo najdene stvari zato še vedno prodajala Policija (ki je te naloge izvajala tudi doslej), finančna uprava pa bo prve prodaje najdenih predmetov dejansko izvajala šele v letu 2017. Več o tem v sporočilu za javnost

 

Poleg obvestil o javnih dražbah najdenih predmetov na tem mestu objavljamo tudi obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Javna dražba dveh nepremičnin v Šempetru pri Gorici bo v ponedeljek, 13. junija 2016, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Javna dražba najdenih stvari bo v petek, 27. maja 2016, ob 10.30 na dvorišču Policijske uprave Celje na Ljubljanski cesti 12 v Celju.

 

Ponovno javno odpiranje ponudb bo potekalo v ponedeljek, 30. maja 2016, ob 9. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Javna dražba treh stanovanj bo v sredo, 25. maja 2016, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani. Vabljeni!
 

Javna dražba nepremičnine bo v torek, 24. maja 2016, ob 9. uri na sedežu Ministrstva za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani. Ministrstvo prodaja Vadbeni center Beka oziroma kmetijsko zemljišče v izmeri 603 m2 in pozidano zemljišče v izmeri 1.476 m2 na naslovu Beka 9, Kozina.Vabljeni!

 

 

 

 

Seznam najdenih predmetov:

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.