Najdeni predmeti

Najdeni predmeti in javne dražbe
 

 

 

Prodaja po metodi neposredne pogodbe bo 17. decembra 2015, ob 9. uri na sedežu Ministrstva za notranje zadeve, na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Vabljeni k oddaji ponudbe za odkup dveh službenih psičk policije. Upoštevali bomo ponudbe, ki bodo prispele najkasneje do 4. decembra 2015 do 12. ure na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

Javna dražba bo v torek, 8. decembra 2015, ob 9. uri na sedežu Ministrstva za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

V spodnji tabeli so najdeni predmeti, ki jih policija hrani najmanj leto dni, potem pa jih proda na dražbah. Datume dražb določijo posamezne policijske uprave, ponavadi je to enkrat ali dvakrat na leto, odvisno od količine najdenih predmetov, primernih za prodajo. Povabila na dražbo (z datumi in kraji ter drugimi podrobnostmi) pravočasno objavimo na naših spletnih straneh (med sporočili za javnost policijskih uprav) in tudi v tej rubriki. Več o problematiki najdenih predmetov tudi v rubriki Pogosta vprašanja

 

 

Tabela najdenih predmetov:

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.