Zaposlitve

Zaposlitve
 
PDF natisni E-pošta
Zaposlitve

 

Rubrika "Zaposlitve" je seznam objav javnih in internih natečajev za zasedbo prostih delovnih mest, ki jih Policija objavlja na spletni strani Ministrstva za javno upravo, v medijih in Uradnem listu RS, ter seznam informacij o zaposlitvah v ustanovah Evropske unije, s katerimi sodeluje Policija (Europol, Cepol, Frontex ...).


 
 

 

Opozorilo

Na vprašanja občanov o tem, kdaj bodo razpisi, ne bomo posebej odgovarjali.
Vse informacije bomo pravočasno objavili v tej rubriki.

 

 

 

JAVNE OBJAVE, JAVNI NATEČAJI, INTERNI NATEČAJI

Na javne objave in javne natečaje se lahko v skladu z natečajnimi pogoji prijavijo državljani Republike Slovenije. Razpisni pogoji so sestavni del posameznih natečajev.

 

 

 

ČISTILKA I v Policijski upravi Murska Sobota, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve (tri delovna mesta) (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: v roku treh delovnih dni po objavi)

 

UPRAVNIK V v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Sektorju za varovanje in podporo (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni po objavi)

 

AVTOMEHANIK IV v Policijski upravi Nova Gorica, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 8 dni po objavi)

 

RECEPTOR V v Generalni policijski upravi, Upravi za policijske specialnosti, Operativno-komunikacijskem centru, Oddelku za varovanje (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: v roku treh delovnih dni po objavi)

 

UPRAVNIK V v Policijski upravi Celje, Policijski postaji Rogaška Slatina (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni po objavi)

 

HIŠNIK IV - KURJAČ v Policijski upravi Maribor (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 8 dni po objavi)

 

ADMINISTRATOR V v Policijski upravi Novo mesto, na Postaji prometne policije Novo mesto (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: v roku treh delovnih dni po objavi)

 

UPRAVNIK V v Policijski upravi Novo mesto, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni)

 

SKLADIŠČNIK V v Policijski upravi Ljubljana, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni)

 

POSLOVNI SEKRETAR V- II v Policijski upravi Ljubljana, Policijski postaji Ljubljana Moste (dve delovni mesti) (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: v roku treh delovnih dni po objavi)

 

UPRAVNIK V v Policijski upravi Ljubljana, in sicer Postaji konjeniške policije Ljubljana, Policijski postaji Ljubljana Center, Policijski postaji Ljubljana Vič, Policijski postaji Cerknica, Policijski postaji Vrhnika (pet delovnih mest) (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni)

 

TEHNIK V - VODJA AVTOPARKA v Policijski upravi Kranj, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve (objavljeno 16. 12. 2014; rok za prijavo: 5 dni)

 

ADMINISTRATOR V v Policijski upravi Ljubljana, in sicer Sektorju kriminalistične policije, Policijski postaji Ljubljana Center, Policijski postaji Ljubljana Šiška, Policijski postaji Grosuplje in Policijski postaji Vrhnika) (pet delovnih mest) (objavljeno 16. 12.2014; rok za prijavo v roku treh delovnih dni po objavi)

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.