Zaposlitve

Zaposlitve
 
PDF natisni E-pošta
Zaposlitve

 

Rubrika "Zaposlitve" je seznam objav javnih in internih natečajev za zasedbo prostih delovnih mest, ki jih Policija objavlja na spletni strani Ministrstva za javno upravo, v medijih in Uradnem listu RS, ter seznam informacij o zaposlitvah v ustanovah Evropske unije, s katerimi sodeluje Policija (Europol, Cepol, Frontex ...).

 

Zaposlovanje in šolanje v policiji (zloženka) pdf

 

Opozorilo

Na vprašanja občanov o tem, kdaj bodo razpisi, ne bomo posebej odgovarjali.
Vse informacije bomo pravočasno objavili v tej rubriki.

 

 

 

JAVNE OBJAVE, JAVNI NATEČAJI, INTERNI NATEČAJI

Na javne objave in javne natečaje se lahko v skladu z natečajnimi pogoji prijavijo državljani Republike Slovenije. Razpisni pogoji so sestavni del posameznih natečajev.

 

  • Javna objava za zasedbo delovnih mest policist kandidat - obvestilo

Glede javne objave za zasedbo delovnih mest policist kandidat za določen čas v Ministrstvu za notranje zadeve, Policiji, na območju policijskih uprav Ljubljana, Koper in Novo mesto, ki je bila objavljena 12. 1. 2015, obveščamo vse, ki so se prijavili na to javno objavo, da bo z izbranimi kandidati sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas predvidoma s 15. 6. 2015. Obvestila bodo kandidatom posredovana približno konec maja.

 

 

VABILA K SODELOVANJU

Vabilo k sodelovanju je seznanitev o potrebah Policije po kandidatih s specifičnim strokovnim profilom, znanjem ali spretnostmi oz. po večjem številu izvajalcev za posamezno delovno mesto.

 

  • Trenutno ni aktualnih objav in natečajev.

 

 

ZAPOSLITVE V TUJINI

Na razpisana delovna mesta v tujini se lahko prijavijo državljani Republike Slovenije, sicer pa so razpisni pogoji sestavni del posameznih objav prostih delovnih mest.

 

  • Trenutno ni aktualnih objav in natečajev.

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.