Vinica PDF natisni E-pošta
Počitniška dejavnost

V Beli Krajini, tik ob hrvaško-slovenski meji, je kraj Vinica. Ljubitelji narave se tam lahko naužijejo njenih lepot in neokrnjenosti ob prelepi reki Kolpi, ki slovi kot čista in najtoplejša reka v Sloveniji, saj se poleti segreje preko 27 stopinj Celzija. Poleg kopanja si lahko gostje privoščijo tudi spuste po Kolpi s kanuji, ribarjenje, lokacija pa je primerna tudi za raziskovanje okolice s kolesom ali pohodništvo.

 

Ljubitelji zgodovine in kulture si lahko ogledajo kulturne znamenitosti Vinice in njene okolice (domačija Otona Župančiča, Viniški grad, ostanki iz časa Oktavijana) ter tako spoznajo delček bogate slovenske zgodovine in kulturne dediščine.

 

V Vinici se vsako leto v začetku avgusta odvija tudi sloviti festival Schengenfest s svetovno znanimi glasbeniki.

 

 

Kolpa

 

 

V Vinici je na voljo počitniška enota s štirimi ležišči. Ključ od počitniške enote lahko dvignete vsak dan na Mejnem prehodu za mednarodni cestni promet Vinica, Sečje selo 32, Vinica, ki je oddaljeno cca. 150 metrov od počitniške enote.

 

Počitniška enota je opremljena za bivanje in kuhanje. S seboj je potrebno prinesti posteljnino, brisače, kuhinjske krpe in čistila.

 

 

 


CENIK (sprememba 23. 6. 2017):

 

VINICA

CENA

najem šestposteljnega (4 + 2) apartmaja na dan

  • v sezoni od 25. 6. do 29. 8.

29,10 EUR

  • izven sezone

23,30 EUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navodilo uporabnikom za letovanje v počitniški enoti v Vinici pdf


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.