Brežice PDF natisni E-pošta
Počitniška dejavnost

Zeleni svet ob sotočju Save in Krke, termalni izviri, vinogradi in bogata arhitekturna dediščina – Brežicam mnogi z razlogom pravijo kar kraj, kjer se stikajo različni svetovi.


Občina Brežice leži na tektonski prelomnici in je izjemno bogata z izviri termalne vode, ki so jo pred več kot 200 leti odkrili ob obali reke Save. Moč naravne termalne vode je bila kmalu prepoznana kot zdravilna. Postopoma se je pričel razvoj Term Čatež, ki je danes največji termalni kompleks v državi ter eno izmed najbolj prepoznavnih evropskih termalnih središč. Nad termalnimi vrelci v Dobovi je zrasel tudi najmlajši termalni kompleks v Sloveniji – Terme Paradiso. Oba ponujata pestre možnosti oddiha, sprostitve in wellness razvajanja. Ko si napolnite baterije, je čas za rekreacijo in aktivno preživljanje prostega časa. Odločite se lahko za številne kolesarske poti in pohodniške izlete po okoliških gričih.

 

Potep po gričevjih občine Brežice je lahko tudi čudovito gastronomsko doživetje, saj se po njih vijeta Podgorjanska in Bizeljsko–sremiška vinska cesta, kjer stojijo prijazne domačije in vinotoči, ki goste vedno sprejmejo odprtih rok ter poskrbijo, da se okrepčate z domačimi dobrotami in odličnim vinom.

 

Za edinstveno doživetje poskrbijo tudi vodeni izleti po znamenitih bizeljskih repnicah, posebnosti tega področja, ki vas bodo navdušile s prijaznostjo domačinov in odlično ponudbo vin.

 

 

 Brezice1

 Brezice2

 

Štiriposteljno stanovanje se nahaja na Prežihovi ulici 12 v Brežicah. Ključ od počitniške enote lahko dvignete z napotnico vsak dan na Policijski postaji Brežice, Prešernova ulica 19a, 8250 Brežice.

 

Počitniška enota je opremljena za bivanje in kuhanje. S seboj je treba prinesti posteljnino, brisače, kuhinjske krpe in čistila.
CENIK (sprememba 23. 6. 2017):

 

NAJEM ŠTIRIPOSTELJNEGA STANOVANJA NA DAN (Prežihova ulica 12)

CENA

najem štiriposteljnega stanovanja na dan

26,10 EUR


 
Navodilo uporabnikom za letovanje v počitniški enoti v Brežicah pdf

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.