Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Četrtek, 16. februar 2017

V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1147 klicev. V 416 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 72 prometnih nesreč, 48 kršitev javnega reda in miru ter 94 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 32 tatvin, 27 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, 5 kaznivih dejanj nasilje v družini in ponarejanje denarja, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami in ponarejanje listin, dve kaznivi dejani grožnja in drzna tatvina ter eno kaznivo dejanje lahka telesna poškodba.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 39 intervencij na javnem kraju in 9 v zasebnih prostorih. Pridržana sta bila dva kršitelja javnega reda in miru. Trem nasilnežem je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 3 prometne nesreče v katerih so se udeleženci hudo in 6 prometnih nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 63 nesrečah je nastala materialna škoda. Šestim voznikom zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.