Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Nedelja, 19. marec 2017


V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1334 klicev. V 474 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 70 prometnih nesreč, 87 kršitev javnega reda in miru ter 92 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 41 tatvin, 20 vlomov, 21 poškodovanj tuje stvari, po dve kaznivi dejanji v zvezi z mamili, nasilje v družini in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi, ter po eno kaznivo dejanje rop, ponarejanje listin, povzročitev telesne poškodbe in grožnja.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 62 intervencij na javnem kraju in 25 v zasebnih prostorih. Dvema nasilnežema je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali eno prometno nesrečo s smrtnim izidom, eno prometno nesrečo v kateri so se udeleženci hudo in 12 nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 56 nesrečah je nastala materialna škoda. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan en voznik, trem smo zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.