Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Ponedeljek, 20. marec 2017

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije »113« sprejetih 944 klicev. Med 351 interventnimi dogodki, smo policisti med drugim obravnavali 63 prometnih nesreč, 39 kršitev javnega reda in miru ter 67 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji smo zabeležili 25 tatvin, 18 vlomov, 17 poškodovanj tuje stvari, 2 ponarejanji listin ter po 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, ponarejanje denarja, nasilje v družini, rop in povzročitev telesnih poškodb.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 26 intervencij na javnem kraju, 13 pa v zasebnih prostorih. Pridržali smo 2 kršitelja na območju policijskih uprav Ljubljana in Maribor.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini smo osebi na območju policijske uprave Novo mesto izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu smo 5 voznikom zasegli vozila. Na območju policijske uprave Ljubljana smo pridržali voznika zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

V 51 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 9 nesrečah so bili udeleženci lažje, v 2 prometnih nesrečah huje telesno poškodovani, v 1 nesreči pa je ena oseba umrla.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.