Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Petek, 21. april 2017

V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1408 klicev. V 505 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 122 prometnih nesreč, 46 kršitev javnega reda in miru ter 88 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 41 tatvin, 25 vlomov, po 4 kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari, grožnja in ponarejanje denarja, 3 drzne tatvine, po dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, povzročitvi telesne poškodbe in nasilje v družini, ter eno ponarejanje listin.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 30 intervencij na javnem kraju in 16 v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj javnega reda in miru, enemu nasilnežu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo bili obveščeni, da je v bolnišnici umrla udeleženka prometne nesreče, ki se je zgodila 9.4.2017. Prav tako smo obravnavali dve prometni nesreči v kateri so se udeleženci hudo in 8 nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 111 nesrečah je nastala materialna škoda. Devetim voznikom smo zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.