Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Sobota, 17. junij 2017

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije »113« sprejetih 1759 klicev. Med 651 interventnimi dogodki, smo policisti med drugim obravnavali 133 prometnih nesreč, 120 kršitev javnega reda in miru ter 81 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji smo zabeležili 40 tatvin, 13 poškodovanj tuje stvari, 9 vlomov, 5 groženj, po 3 kazniva dejanja povzročitev telesnih poškodb, ponarejanje denarja in rop, 2 drzni tatvini, ter po 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, preprečitev uradnega dejanja uradni osebi in nasilje v družini.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 88 intervencij na javnem kraju, 32 pa v zasebnih prostorih. Pridržani so bili 3 kršitelji na območju policijskih uprav Koper, Celje in Novo mesto.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini smo 1 osebi na območju policijskih uprav Maribor izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu smo 19 voznikom zasegli vozila in zaradi vožnje pod vplivom alkohola, na območju policijskih uprav Koper in Novo mesto, pridržali 4 osebe.

V 111 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 19 nesrečah so bili udeleženci lažje, v 3 nesrečah pa huje telesno poškodovani.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.