Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Četrtek, 14. september 2017

V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1358 klicev. V 490 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 109 prometnih nesreč, 52 kršitev javnega reda in miru ter 90 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 47 tatvin,13 poškodovanj tuje stvari, 11 vlomov, 5 povzročitev telesne poškodbe, 4 ponarejanje denarja, 3 kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami in nasilje v družini, ter dva ropa in drzni tatvini.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 40 intervencij na javnem kraju in 12 v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj javnega reda in miru. Enemu nasilnežu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali dve prometni nesreči v katerih so se udeleženci hudo in 18 nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 89 nesrečah je nastala materialna škoda. Dvanajstim voznikom smo zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.