Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin PDF natisni E-pošta

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja motorni čoln P-89. Izhodiščna cena je 24.900 evrov, svoje ponudbe pa lahko pošljete do 4. decembra 2017.

 

Službeni pes Ferdel še vedno išče novega lastnika. Ponovno javno odpiranje ponudb bo v četrtek, 23. novembra 2017, ob 9. uri, na Štefanovi 2 v Ljubljani.

 

Javna dražba za prodajo zasedenega stanovanja v Šentilju v Slovenskih goricah bo v torek, 14. novembra 2017, ob 9. uri na Štefanovi 2  v Ljubljani.

 

 

 

Pogosta vprašanja

 

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.