Novinarsko središče
Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika

V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1484 klicev. V 551 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 76 prometnih nesreč, 73 kršitev javnega reda in miru ter 111 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 53 tatvin, 27 vlomov, 11 poškodovanj tuje stvari, po pet kaznivih dejanj povzročitev telesne poškodbe in drzna tatvina, štiri ponarejanje denarja, dve kaznivi dejanji ponarejanje listin in nasilje v družini, ter eno grožnja in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 50 intervencij na javnem kraju in 23 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili štirje kršitelji javnega reda in miru. Trem nasilnežem je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali dve prometni nesreči v katerih so se udeleženci hudo in 13 nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 61 nesrečah je nastala materialna škoda. Osmim voznikom smo zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.