Sporočila za javnost

Generalni direktor policije Marjan Fank je danes, 29. novembra 2017, sprejel policistko Policijske postaje Ljubljana Center Mirelo Čorić, ki je pred nekaj dnevi prejela naziv Ženska leta.

IMG 5616

Z leve: komandir Policijske postaje Ljubljana Center Ludvik Gomboc, generalni direktor policije Marjan Fank, policistka Policijske postaje Ljubljana Center in ženska leta Mirela Čorić ter pomočnik direktorja Policijske uprave Ljubljana Rudi Ivančič


Mirela je pred štirimi leti prejela medaljo za hrabrost, ker je sama prijela roparja zlatarne, letos pa je pred hujšimi zdravstvenimi posledicami rešila sosedo in dobila še medaljo za požrtvovalnost. Starejšo sosedo, ki ji je pomagala, še vedno redno obiskuje. Vsak dan ji prinese topel obrok.

IMG 5617

Generalni direktor policije je izjemni policistki čestital za žlahtni naziv in ji zaželel še veliko uspehov tako v poklicnem kot tudi zasebnem življenju.


Pred dobrimi štirimi leti je, čeprav je mati samohranilka, pod svojo streho sprejela še nečaka, saj njegova mama, ki ima težave z odvisnostjo, že takoj po rojstvu ni bila sposobna skrbeti zanj. Naziv ženske leta in dobre vile ji je prineslo tudi to, da je pred dvema letoma od samomora odvrnila nekdanjega brezdomca Vilija, ki ne živi več na cesti.