PU Celje - preventiva

   Leto:   Mesec:   

16.06.11Celjski prometniki izdali zloženko za večjo varnost tovornih vozil

Ker smo v zadnjem času priča vse hujšim oblikam prometnih nesreč, med drugim tudi z udeležbo voznikov tovornih vozil ali vozil za prevoz potnikov, so policisti Postaje prometne policije Celje pripravili praktično zloženko na temo varnosti voznikov tovornih vozil, ki so jo predstavili na današnji novonarski konferenci.

Več

13.05.09Preventivni projekt rogaških policistov Kolesarim, ali sem varen?

Policijska postaja Rogaška Slatina in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v Občini Rogaška Slatina sta v okviru preventivnega projekta z naslovom Kolesarim, ali sem varen? ter v sodelovanju s Kolesarskim klubom Rogaška Slatina, ZŠAM Rogaška Slatina in tamkajšnjim serviserjem koles v začetku aprila organizirala prireditev z istim naslovom.

Več

19.06.08Mozirski policisti in otroci - policisti za en dan

Policisti Policijske postaje Mozirje smo ob iztekajočem se šolskem letu izvedli preventivni projekt z naslovom Otrok - policist za en dan, v katerega smo vključili vse osnovne šole na območju Upravne enote Mozirje.

Več

19.09.07Z lutkami varno v vrtec in šolo

Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so 12. septembra 2007 v sodelovanju z Občino Rogaška Slatina in Svetom za preventivo in varnost Rogaška Slatina organizirali tri lutkovne predstave, namenjene najmlajšim udeležencem v cestnem prometu. Predstave je izvedel Boris Kononenko, ogledalo pa si jih je več kot 700 otrok iz enot vrtcev Izvir, Potoček in Studenček Rogaška Slatina ter učenci od prvega do četrtega razreda osnovnih šol iz Rogaške Slatine.

Več

01.08.07Preventivna akcija za mlade mopediste v Velenju

Le redko boste zasledili, da se policisti oglašajo kot pisci, običajno smo v vlogi tistega, ki je deležen kritike, ker nekaj smo ali nečesa nismo naredili. Tokrat pišem o preventivni akciji, ki smo jo za mlade mopediste priredili v soboto, 19. maja 2007, na Titovem trgu v Velenju.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.