Policijske uprave PU Celje Sporočila za javnost

PU Celje - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

29.06.18Šentjurski policisti obiskali otroke v vrtcu

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Šentjur Uroš Malgaj in policist Postaje prometne policije Celje Miloš Jakopič sta sodelovala na zaključni prireditvi Vrtca Šentjur, kjer so svoje delo in opremo predstavljale interventne službe.

Več

26.06.18 Dan policije zaposleni na Policijski upravi Celje praznovali v Slovenskih Konjicah

Zaposleni na Policijski upravi Celje smo 21. junija obeležili dan policije. Tokrat smo proslavo pripravili v prijaznem okolju Doma kulture v Slovenskih Konjicah. Zbrane sta uvodoma nagovorila direktor Policijske uprave Celje Jože Senica in župan Občine Slovenske Konjice Miran Gorinšek. Slavnostni govornik je bil generalni direktor policije Simon Velički.

Več

13.06.18Policijsko postajo Radlje ob Dravi obiskali tamkajšnji osnovnošolci

  Policijsko postajo Radlje ob Dravi so 29. maja 2018 obiskali učenci radeljske osnovne šole. Domačim policistom so se ob tej priložnosti pridružili še sodelavci iz Policijske postaje vodnikov službenih psov, policista konjenika iz Maribora, policist motorist iz Postaje prometne policije Celje, policist kolesar iz Policijske postaje Dravograd ter policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe s tki. schengen busom.

Več

11.06.18Šentjurski policist sodeloval na prireditvi združenja Spominčica

  Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur je 8. maja 2018 s prireditvijo v šentjurskem domu starejših obeležilo 10 let delovanja.

Več

06.06.18Celjski policisti sodelovali na Paradi učenja

  Celjsko mestno središče je bilo v sredo, 16. maja 2018, ovito v živahne barve Parade učenja, ko je organizatorica parade, Ljudska univerza Celje, svojim meščanom predstavila številne priložnosti za učenje in povezovanje.

Več

06.06.18Velenjski vrtec Ciciban je obiskala policistka Pika

Otroke v vrtcu Ciciban sta 24. maja 2018 obiskala policistka Pika in vodja policijskega okoliša Policijske postaje Velenje Uroš Medved.

Več

06.06.18Policisti sodelovali na tehničnem dnevu v Mežici

  Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem smo 10. maja 2018 sodelovali na tehničnem dnevu mežiške osnovne šole in vrtca.

Več

18.05.18Šentjurski policisti že dvanajstič zapored sodelovali na preventivnem projektu Varno na motor in nazaj domov

Preventivni projekt Varno na motor in nazaj domov smo šentjurski policisti, na povabilo kluba ljubiteljev starodobnikov - Večno mladi Šentjur, izvedli 27. aprila 2018. Potekal je v sklopu javne prireditve Šentjurjevo 2018 na prireditvenem prostoru pred šentjursko železniško postajo.

Več

17.05.1820. blagoslov motornih koles in voznikov v Šentilju pod Turjakom

Motoristični klub Modras je 1. maja v Šentilju pod Turjakom organiziral tradicionalni 20. blagoslov motorjev in voznikov pred Slomškovim domom. Blagoslova se vsako leto udeležijo tudi policisti Policijske postaje Slovenj Gradec in Postaje prometne policije Celje.

Več

15.05.18Celjski policisti pri 37-letniku, osumljenem vlomov v vozila, zasegli več predmetov - so morda vaši?

Celjski policisti so prejšnji teden odvzeli prostost 37-letnemu Celjanu, osumljenem več vlomov v osebna vozila. Osumljeni je imel pri sebi več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj.

Več

15.05.18Policijska postaja Radlje ob Dravi se je preselila na novo lokacijo - obvestilo

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so 11. maja 2018 z delom začeli v novih, sodobnih in ustreznejših prostorih na Mariborski cesti 30a v Radljah ob Dravi.

Več

11.05.18Policijska postaja Radlje ob Dravi od danes deluje v novih prostorih

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi od danes, 11. maja 2018, delujemo v novih, sodobnih, svetlih in ustreznejših prostorih na Mariborski cesti 30 a v Radljah ob Dravi. Poleg boljših delovnih pogojev smo s selitvijo pridobili še dovolj parkirnih mest za policijska vozila in obiskovalce.

Več

10.05.18Vrtec Tinkara na obisku pri velenjskih policistih

Policijsko postajo Velenje so 19. aprila 2018 obiskali otroci iz tamkajšnjega vrtca Tinkara. Malčki so si ogledali vozila policije, prostore za pridržanje oziroma "zapore", vzgojiteljice pa so pomerile zaščitni jopič in ugotovile, da je skrb za varnost precej zahtevna in težka.

Več

04.05.18Na preventivni delavnici za motoriste na Ljubečni izjemna udeležba

V Centru varne vožnje na Ljubečni je 21. aprila 2018 potekala preventivna prireditev, namenjena večji varnosti motoristov. Poleg policistov Postaje prometne policije Celje so na prireditvi sodelovali še predstavniki Javne agencije RS za varnost prometa, Združenja šoferjev in avtomehanikov Celje, celjske poklicne gasilske enote ter reševalne službe Šmarje pri Jelšah.

Več

26.04.18Policijska maskota Pika navdušila otroke v Velenju in Šoštanju

Na Osnovni šoli Antona Aškerca v Velenju je bila 13. aprila 2018 organizirana prireditev Varno na kolesu za učence 5. razredov iz vseh okoliških osnovnih šol.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.