Policijske uprave PU Celje Sporočila za javnost

PU Celje - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

19.04.18Policisti na prireditvi Povezujemo Laško, naše mesto

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Laško in policist vodnik službenega psa sta 7. aprila 2018 sodelovala na prireditvi Povezujemo Laško, naše mesto, ki jo je organiziralo društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju Vesele nogice.

Več

18.04.18Policijsko upravo Celje obiskali otroci iz vrtca Zarja

Policijsko upravo Celje so12. aprila 2018 obiskali otroci iz celjskega vrtca Zarja. Več kot šestdeset nadobudnih malčkov, ki se letos poslavljajo od vrtca in jih jeseni že čakajo šolske klopi, je zvedavo prisluhnilo policistom celjske policijske postaje, Rudiju, Darku in Primožu; ti so jim predstavili policijski poklic in opremo, ki jo policisti uporabljamo pri svojem delu. Pokazali smo jim tudi službena vozila.

Več

17.04.18Na prireditvi ob Dnevu zdravja 2018 sodelovali tudi celjski policisti

Na osrednji prireditvi na Krekovem trgu so 7. aprila 2018 v okviru projekta Celje - Zdravo mesto že deveto leto zapored potekale številne aktivnosti, na katerih so sodelovale različne službe, institucije, društva in posamezniki, ki s svojo prizadevnostjo, strokovnostjo ter dobro voljo, dvigajo kakovost življenja v mestu.

Več

16.04.18Predstavitev policije in nogometni turnir na I. gimnaziji Celje

Tudi letos sta I. gimnazija Celje in celjska občina 11. aprila 2018 v okviru občinskega praznika na dvorišču in športni dvorani gimnazije organizirali predstavitev interventnih služb in nogometni turnir.

Več

29.03.18Ravenski policisti pripravili izobraževanje za prostovoljne gasilce

Policijska postaja Ravne na Koroškem je na pobudo vodstva Prostovoljnega gasilskega društva Prevalje, ob sodelovanju pomočnika komandirja Policijske postaje Radlje ob Dravi Miroslava Črešnika, organizirala in izvedla izobraževanje za gasilce, voznike vozil na nujni vožnji.

Več

27.02.18Otroci iz mežiškega vrtca obiskali policiste

V pravih zimskih razmerah so otroci vrtca v Mežici konec februarja 2018 obiskali policiste Policijske postaje Ravne na Koroškem. Od vsega so jih najbolj zanimala službena vozila z vključenimi modrimi lučmi.

Več

26.02.18Policisti uspešno zavarovali FIS tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji

Na Ljubnem ob Savinji so 27. in 28. januarja 2018, v organizaciji Smučarsko skakalnega kluba Ljubno BTC, potekale 7. FIS tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske.

Več

21.02.18Srečala sta se direktorja Policijske uprave Celje in Policijske uprave Krapinsko zagorske

Na delovnem srečanju sta se včeraj, 20. februarja 2018, v Celju sestala direktorja Policijske uprave Celje Jože Senica in Policijske uprave Krapinsko zagorske Darko Car. Sestanka so se udeležili tudi njuni najožji sodelavci. Na srečanju so spregovorili o aktualni problematiki na vseh področjih dela obeh policijskih uprav. Sodelovanje med obema upravama so ocenili kot odlično.

Več

19.02.18Trije moški in mladoletnica osumljeni oboroženih ropov na območju Policijske uprave Celje

Policisti Policijske uprave Celje smo v petek, 16. februarja 2018, odvzeli prostost 27-letniku z območja Velenja, 25-letniku z območja Ljubljane ter 27-letniku in 17-letnici z območja Ljubljane, ki sta začasno bivala v Portorožu. Osumljeni so izjemno nasilnih, oboroženih ropov občanov v stanovanjskih hišah, na območju Policijske uprave Celje. Vsi osumljeni so slovenski državljani.

Več

31.01.18Na dobrodelnem koncertu Policijskega orkestra v Celju zbrali dobrih 7.600 evrov

Policijska uprava Celje je v četrtek, 25. januarja 2018, v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA klubom Celje pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Kot gostje koncerta so nastopili Modrijani in Isaac Palma.

Več

19.01.18Moška stara 25 in 35 let osumljena izsiljevanja, 35-letnika celjski policisti že privedli k preiskovalnemu sodniku

Celjski kriminalisti so v  tem tednu, v sodelovanju z žalskimi policisti, zaradi suma storitve kaznivega dejanja izsiljevanja odvzeli prostost 35-letnemu državljanu Bosne in Hercegovine, s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Drugega osumljenega, 25-letnega državljana Bosne in Hercegovine, prav tako s stalnim prebivališčem v Sloveniji, še nismo izsledili.  

Več

10.01.18Nova komandirja v Dravogradu in Radljah ob Dravi

V decembru 2017 se je upokojil komandir Policijske postaje Radlje ob Dravi Hubert Ivančič, ki je postajo vodil sedem let. Vodenje Policijske postaje Radlje ob Dravi je prevzel Tomaž Golob, ki je pred tem dobri dve leti vodil Policijsko postajo Dravograd, še prej pa je bil pomočnik komandirja postaje v Radljah ob Dravi.

Več

21.12.17Celjski policisti v Božičkovi tovarni daril

Člani humanitarnega društva Enostavno pomagam so pred tremi leti odprli Božičkovo tovarno daril. Doslej so z zbranimi darili na božični dan razveselili več kot 950 otrok. Letos zbirajo darila za otroke tridesetih šol in vrtec s širšega celjskega območja, ki jim starši zaradi slabe finančne situacije ne morejo podariti božičnega darila.

Več

23.11.17Ob dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč v Velenju preventivna akcija Varni v prometu

Ob dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč je Policijska postaja Velenje v sodelovanju s SPV Mestne občine Velenje v soboto, 11. novembra, organizirala preventivno akcijo na temo varnosti v prometu. Preventivna aktivnost je sovpadala s koncertom Policijskega orkestra v okviru abonmaja Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje.

Več

23.11.17Celjska občina je Policijski upravi Celje podarila kolesi

Mestna občina Celje je danes, 23. novembra 2017, Policijski upravi Celje podarila kolesi. Vodstvo celjske policijske postaje je namreč letos dalo pobudo za nakup koles, saj kolesa policistom omogočajo uspešnejše opravljanje nalog in pristnejši stik z občani, kar posledično izboljšuje tudi njihov občutek varnosti.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.