Leto:   Mesec:   

20.11.08Varno na poti v šolo in domov - prireditev s podelitvijo nagrad učencem

Ob zaključku preventivne akcije Varno na poti v šolo on domov je bila za izžrebane učence in njihove sošolce včeraj, 19. novembra 2008, v sodelovanju s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ljubljana organizirana slovesna podelitev praktičnih nagrad na Postaji prometne policije Ljubljana; udeležilo se je je okoli 500 otrok.

Več

02.06.08Domžalski policisti predstavili svoje delo na prireditvi OŠ Preserje

Pred Osnovno šolo Preserje pri Radomljah je 17. maja 2008 potekala tradicionalna športna sobota in otroški živ-žav. Prireditve se je udeležilo okoli 700 učencev s starši. Na prireditvi so poleg gasilcev, modelarjev, tabornikov in motoristov s starodobniki sodelovali tudi policisti.  

Več

20.05.08Ljubljanski policisti sodelovali na občinskem tekmovanju za otroke Kaj veš o prometu?

Že dvanajsto leto zapored so policisti Policijske uprave Ljubljana sodelovali na prireditvi oz. občinskem tekmovanju Mestne občine Ljubljana z naslovom Kaj veš o prometu, ki je potekala na območju Osnovne šole Miška Kranjca v Ljubljani in na okoliških cestah.

Več

12.03.08Zaključek nagradnega literarno-likovnega natečaja Petarda je nevarna

Policijska uprava Ljubljana in Mestna občina Ljubljana sta letos že peto leto zapored izvedli skupno akcijo na področju uporabe pirotehničnih izdelkov. Akcija je namenjena predvsem otrokom in mladostnikom, posredno pa tudi njihovim staršem oziroma vsem odraslim, ki se nevarnosti uporabe pirotehničnih sredstev morda ne zavedajo dovolj dobro.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.