Policijske uprave PU Ljubljana Sporočila za javnost

PU Ljubljana - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

14.01.19Na Poljanski cesti v Ljubljani neznana voznica trčila v drugo vozilo - poziv voznici in očividcem

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so 11. januarja 2019 ob 16.25 na Poljanski cesti pri hiši št. 28, v Ljubljani, obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, v kateri je bila udeležena za zdaj še neznana voznica osebnega vozila znamke Ford. Ta na križišču pri zavijanju v levo ni spustila mimo vozila, ki je prihajalo iz nasprotne smeri in je vozilo naravnost. S sprednjim levim vogalom vozila je trčila v zadnjo polovico leve strani osebnega avtomobila, ki je takrat pripeljal naravnost iz smeri Rozmanove ulice.

Več

10.12.18Na Vodnikovi cesti v Ljubljani taksi trčil v pešca in ga poškodoval - poziv vozniku in očividcem

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so 8. decembra 2018 okoli 2.30 ure obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila na Vodnikovi cesti, v bližini hišne številke 155, v Ljubljani. V prometni nesreči sta bila udeležena pešec, ki je utrpel poškode, in neznani voznik osebnega avtomobila neznane znamke, na strehi vozila je imel nameščeno rumeno "taksi" tablo.

Več

04.12.18Na Litijski v Ljubljani voznik Peugeota povzročil prometno nesrečo in odpeljal s kraja - poziv vozniku in očividcem

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v nedeljo, 2. decembra 2018, okoli 9.30 na Litijski cesti v Ljubljani, v bližini hišne številke 256.

Več

30.11.18Voznik BMW-ja po prehitevanju na primorski avtocesti zapeljal na vozni pas, nato pa zavrl in povzročil prometno nesrečo - poziv vozniku in očividcem

Ljubljanski prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj, 29. novembra 2018, okoli 20. ure na primorski avtocesti pri Vrhniki v smeri Kopra, zaradi nenadnega zaviranja neznanega voznika osebnega vozila BMW, serije 3, bele ali sive barve.

Več

29.11.18Tudi ko praznujete, poskrbite za lastno varnost in varnost svojega premoženja

Policija vsako leto, ob prihajajočih božično-novoletnih praznikih obravnava več premoženjskih kaznivih dejanj. Storilci namreč za izvrševanje kaznivih dejanj izkoriščajo različne okoliščine, na katere moramo biti še posebej pozorni, zato poskrbite za svojo varnost in varnost svojega premoženja. Odlične priložnosti za tatove so na primer gneča v nakupovalnih središčih, ko imajo ljudje pri sebi tudi večje količine gotovine. Priložnosti za tatvine so tudi zbiranja na različnih prireditvah na prostem, ko ljudje niso pozorni na svoje predmete. Ali pa denimo daljša odsotnost z doma, saj v prazničnem času pogosteje odpotujemo ali obiskujemo sorodnike in prijatelje. Vsak posameznik lahko s preventivnim in samozaščitnim obnašanjem stori največ za svojo varnost in varnost svojega premoženja.

Več

28.11.18V Ljubljani včeraj dve prometni nesreči, ki sta se končali s poškodbami, povzročitelja nesreč sta neznana - poziv očividcem

Ljubljanski prometni policisti obravnavajo dve prometni nesreči, ki sta zgodili včeraj, 27. novembra, in sta se končali s poškodbami. V obeh nesrečah sta povzročitelja neznana, zato pozivamo oba povzročitelja in morebitne očividce, da se zglasijo na policiji.

Več

28.11.18Pretekli teden na Kajuhovi ulici v Ljubljani voznik trčil v kolesarko, ta je huje poškodovana - poziv vozniku in očividcem

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila preteklo sredo, 21. novembra 2018, okoli 7. ure na Kajuhovi ulici v bližini hišne številke 42. V nesreči sta bila udeležena 52-letna kolesarka, ki je utrpela hude telesne poškodbe, in neznani voznik osebnega avtomobila, neznane znamke, neznanega tipa, svetlejše barve, zadnji del vozila je bil tovoren.

Več

09.11.18V torek na Celovški cesti v Ljubljani trčila kolesar in peška - poziv očividcem

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila v torek, 6. novembra 2018, okoli 8. ure na Celovški cesti (pri hiši 95) v Ljubljani.

Več

02.11.18Na primorski avtocesti pri izvozu za Vrhniko neznani voznik trčil v drugo vozilo in odpeljal dalje - poziv očividcem

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo s poškodbami, ki se je pripetila v četrtek, 1. novembra 2018, okoli 17.30 na primorski avtocesti v smeri Ljubljane pri izvozu Vrhnika.

Več

30.10.18Včeraj popoldan sta v Logatcu trčila tovorno in osebno vozilo - poziv očividcem

Včeraj, 29. oktobra 2018, se je okoli 14.20 zgodila prometna nesreča pri Obrtni coni v Logatcu. V nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila za prevoz vozil znamke Mercedes Benz Actros, zeleno bele barve, in voznik osebnega avtomobila Peugeot 206, modre barve.

Več

19.10.18Zgodaj zjutraj voznik na štajerski avtocesti v napačno smer - poziv očividcem

Danes, 19. oktobra, so bili policisti okoli 3.30 obveščeni, da voznik po štajerski avtocesti vozi iz smeri Ljubljane proti Celju v nasprotno smer.

Več

18.10.18Na Goriški ulici v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bila poškodovana peška - poziv očividcem

Policisti Polilcijske postaje Ljubljana Šiška so včeraj, 17. oktobra 2018, popoldan obravnavavali prometno nesrečo, ki se je zgodila okoli 13.15. V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila, svetlejše barve, ki je vozil po Litostrojski cesti v Ljubljani in zavijal desno na Goriško ulico, in peška, ki je pračkala vozišče Goriške ulice.

Več

17.10.18Ljubljanski kriminalisti in policisti uspešno preiskali vlom v bančni avtomat

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Ljubljana so uspešno preiskali vlom v bančni avtomat, ki se je zgodil v začetku oktobra na Cesti 24. junija v Ljubljani.

Več

17.10.18Na Prušnikovi ulici v Ljubljani v prometni nesreči kolesarke in peške slednja laže poškodovana - poziv očividcem

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je včeraj, 16. oktobra, okoli 17. ure zgodila v podvozu s Prušnikove ulice na Tacensko cesto, v bližini hišne številke Prušnikova ulica 104, v Ljubljani. V nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška (deklica), ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe. Po trčenju se je kolesarka ustavila in deklico ogovorila, nato pa se odpeljala naprej proti Tacenski cesti.  

Več

12.09.18Ljubljanski policisti sodelovali na Žogariji

Letos je že 13. po vrsti 7. septembra 2018 na Kongresnem trgu v Ljubljani potekala prireditev Žogarija. Gre za mednarodni dogodek, ki mlade vzpodbuja predvsem h aktivnemu in bolj kvalitetnemu preživljanju prostega časa.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.