Policijske uprave PU Murska Sobota Sporočila za javnost

PU Murska Sobota - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

09.11.18Murskosoboški kriminalisti preiskali umor in samomor, ki sta se zgodila konec septembra v kraju Tišina

Vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota Bojan Rous je danes na novinarski konferenci predstavil podrobnosti kriminalistične preiskave kaznivega dejanja umora in samomora.Celotna preiskava dogodka na Tišini, ki se je zgodil 30. septembra 2018, je potekala v smeri potrditve suma storitve kaznivega dejanja umora in samomora.

Več

19.10.18 Murskosoboški policisti za motoriste pripravili prireditev ob koncu motoristične sezone

Policijska uprava Murska Sobota je v soboto, 13. oktobra 2018, v sodelovanju s pomurskimi motorističnimi klubi organizirana prireditev ob koncu letošnje motoristične sezone. Na parkirišču trgovskega centra se je zbralo lepo število voznikov jeklenih konjičkov iz različnih motorističnih klubov Pomurja.

Več

01.10.18Dan odprtih vrat v Dolgi vasi

Policijska postaja za izravnalne ukrepe (PPIU) Murska Sobota in Center za sodelovanje varnostnih organov (CSVO) sta 18. septembra 2018 organizirala dan odprtih vrat na sedežu obeh enot v Dolgi vasi.

Več

12.09.18Policijska uprava Murska Sobota sodelovala na sejmu Agra v Gornji Radgoni

Letos je med 25. in 30. avgustom 2018 na sejmišču v Gornji Radgoni potekal že 56. sejem Agra, na katerem se je predstavila Policijska uprava Murska Sobota. Tudi tokrat smo si razstavni prostor delili s Policijskim veteranskim društvom Sever.

Več

12.07.18Kriminalisti več policijskih uprav razbili kriminalno združbo, ki se je ukvarjala s preprodajo heroina

Vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota Bojan Rous je v današnji izjavi za javnost predstavil potek kriminalistične preiskave s področja prepovedanih drog, ki so v torek, 10. julija 2018, potekale na območju večih policijskih uprav v Sloveniji.

Več

30.06.18 Srečanje z madžarskim generalnim konzulom in predstavniki madžarskih varnostnih organov

Na pobudo direktorja PU Murska Sobota Damirja Ivančića sta se vabilu na srečanje 13. junija 2018 odzvala dr. Sipos Gyula, direktor glavne policijske kapitanije županije Zala, in dr. Tiborcz János, direktor glavne policijske kapitanije županije Vas. Srečanje je s svojim obiskom počastil tudi dr. Földes Gyula, generalni konzul Generalnega konzulata Madžarske v Lendavi.

Več

21.06.18Dan policije na Policijski upravi Murska Sobota

Letošnji dan policije smo zaposleni na Policijski upravi Murska Sobota praznovali 19. junija 2018.

Več

04.06.18Konec maja v središču Murske Sobote mlajša moška oropala občana - poziv očividcem

Policisti Policijske postaje Murska Sobota obravnavajo rop, ki se je zgodil v četrtek, 24. maja 2018, okrog 6.30.

Več

25.05.18Policisti smo sodelovali na dnevu odprtih vrat Vojašnice Murska Sobota

  Pomurski policisti smo 12. maja 2018 sodelovali na tradicionalnem dnevu odprtih vrat Vojašnice Murska Sobota. Ob tej priložnosti smo obiskovalcem predstavili svoje delo in opremo.

Več

23.05.18Policisti na predavanju o preprečevanju nasilja nad starejšimi v Lendavi

V organizaciji Hiše generacij Perec, Zavoda za dnevno varstvo starejših in pomoč na domu Domania ter Ljudske univerze Lendava je 16. maja 2018 v prostorih lendavske dvojezične osnovne šole potekalo predavanje na temo preprečevanja nasilja nad starejšimi.

Več

22.05.18Posvet Heroji furajo v pižamah v Gornji Radgoni

S posvetom, ki je 16. maja 2018 potekal v Gornji Radgoni, so se pričele nove aktivnosti v okviru projekta Heroji furajo v pižamah za izboljšanje prometne varnosti in zmanjšanje pitja alkoholnih pijač med mladimi.

Več

08.05.18Varna vožnja za motoriste v Radencih

Na parkirišču tehničnih pregledov v Radencih je v nedeljo, 15. aprila 2018, potekalo teoretično in praktično usposabljanje motoristov pred pričetkom motoristične sezone. Prireditev je organiziralo pomursko podjetje in moto klubi ter Postaja prometne policije Murska Sobota in murskosoboškapolicijska uprava.

Več

02.04.18S 1. marcem sta svoja vrata zaprli policijski pisarni Sveti Jurij ob Ščavnici in Domanjševci

Na območju Policijske uprave Murska Sobota sta s 1. marcem 2018 prenehali delovati dve policijski pisarni, in sicer Policijska pisarna Sveti Jurij ob Ščavnici, na Ulici Bratka Krefta 14 v Svetem Juriju ob Ščavnici, ter Policijska pisarna Domanjševci, Domanjševcih 67 v občini Šalovci.

Več

27.03.18Posvet policistov s predstavniki pomurskih moto klubov

Policijska uprava Murska Sobota je 16. marca 2018 v sodelovanju z pomurskimi moto klubi in tamkajšnjim centrom varne vožnje organizirala tradicionalni posvet pred pričetkom motoristične sezone, ki spada v sklop aktivnosti za izboljšanje varnosti voznikov enoslednih motornih vozil.

Več

15.03.18Ljutomerski policisti na Akademiji detektiva Frančeka v Banovcih

Policisti Policijske postaje Ljutomer smo v drugi polovici februarja 2018, v času zimskih šolskih počitnic, sodelovali pri izvedbi preventivnega projekta Akademija detektiva Frančeka, ki že tradicionalno poteka v Termah Banovci.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.