Sporočila za javnost

DamirIvancic

Damir Ivančić, mag., je po končani kadetski šoli za miličnike v Tacnu leta 1989 svojo kariero v policiji začel kot miličnik na Policijski postaji Ljubljana Šiška. Poklicno pot je nato nadaljeval na Postaji prometne policije Ljubljana ter na policijskih postajah v Gornjih Petrovcih in Murski Soboti. Na Policijski postaji  Murska Sobota je opravljal naloge pomočnika vodje varnostnega okoliša, kriminalista policista in pomočnika komandirja.

Ob rednem delu je v letu 2000 končal študij na Fakulteti za varnostne vede in pridobil naziv diplomirani varstvoslovec. Ob zaključku visokošolskega študija je bil premeščen v Oddelek za organizirani kriminal v Sektorju kriminalistične policije na murskosoboški policijski upravi, kasneje pa se je kot pomočnik komandirja zaposlil še na Policijski postaji Murska Sobota. Na Policijski upravi Murska Sobota je bil leta 2008 izbran za vodjo tamkajšnjega Oddelka splošne kriminalitete in leta 2010 za vodjo Sektorja kriminalistične policije.

V letu 2011 je magistriral na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani, leto kasneje pa je prejel zlati ščit policije.

S 1. februarjem 2013 je bil imenovan za direktorja PU Murska Sobota.

 

Zastoji na mejnih prehodih

    Ni podatkov o zastojih na mejnih prehodih.

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.