Leto:   Mesec:   

02.03.15Dolžnosti lastnikov psov in drugih hišnih živali

  Novogoriški policisti pripravili zgibanko za lastnike hišnih ljubljenčkov. Namen zgibanke je spodbuditi lastnike, da se informirajo o tem področju in tako bolje poskrbijo za svoje ljubljenčke, za njihovo nego in zavarovanje.

Več

27.01.15V preventivnem projektu Šolar na smuči v Cerknem sodelovali tudi policisti

Prejšnji teden je na petih slovenskih smučiščih, med njimi tudi na smučišču SC Cerkno, potekal projekt Šolar na smuči. Akcija je nastala na pobudo Združenja slovenskih žičničarjev GIZ, Olimpijskega komiteja Slovenije, Zavoda za šport Planica in Smučarske zveze Slovenije, njen namen pa je učencem petih razredov osnovnih šol omogočiti možnost brezplačnega učenja smučanja s strokovno podporo učiteljev in demonstratorjev smučanja na večjih slovenskih smučiščih.

Več

23.03.09Za varno vožnjo traktorjev v prometu

  Naj bo varna vožnja s traktorjem po cesti, delo na polju, vinogradu in gozdu. Preventivni nasveti policistov Policijske uprave Nova Gorica

Več

23.03.09Na smučišču nismo sami

  Smučajmo previdno, odgovorno in skladno s pravili.

Več

23.03.09Bodi zvezda - ne meči petard

  Nepremišljena, neprevidna in objestna uporaba pirotehničnih izdelkov pogosto povzroči telesne poškodbe (opekline, raztrganine rok, poškodbe oči itd.), moti živali ter onesnažuje okolje.

Več

23.03.09Hitrost ubija

  Vozniki, prilagodite hitrost svoje vožnje veljavnim omejitvam, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cesti!

Več

23.03.09Stopimo iz teme

  Za varnejšo udeležbo v prometu vam policisti svetujemo: vidnost je varnost

Več

23.03.09Čim manj vandalizma

  Vandalizem je nesmiselno pustošenje in uničevanje, zlasti kulturnih vrednosti. Vandalizem je lahko tudi kaznivo dejanje, predvsem pa škodljivo vpliva na vsakdanje življenje, medsebojne odnose, ruši občutek varnosti in dobro počutje v okolju.

Več

23.03.09Motociklisti

  Želite varno prispeti na cilj? Torej vozite previdno!

Več

23.03.09Za mladost brez drog

  Mladi se velikokrat znajdejo pred pomembno življensko odločitvijo. Mnogi se napačno odločijo. 

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.