Sodelujte v spletni anketi o zadovoljstvu z delom slovenske policije PDF natisni E-pošta
Sporočila za javnost
Četrtek, 15. november 2018

Koliko zaupate policiji in kako uspešna se vam zdi? V kolikšni meri za slovensko policijo veljajo lastnosti, kot so zakonitost, strokovnost, dostopnost, učinkovitost, prijaznost. Kakšen je vaš občutek varnosti? Ste z delom policije dovolj seznanjeni? Na ta in druga vprašanja lahko med 15. novembrom in 15. decembrom 2018 odgovorite v kratkem anketnem vprašalniku in nam tako pomagate še izboljšati kakovost našega dela. Vabljeni k sodelovanju!

 

anketa 1V Policiji se zavedamo, da smo uspešni le toliko, kolikor so z našim delom zadovoljni ljudje. Zgolj statistični podatki o varnosti, tudi če so še tako ugodni, niso edini dokaz naše uspešnosti. Med ključne kazalce kakovosti in učinkovitosti policijskega dela zato sodijo tudi stališča prebivalcev o delu policije.

 

Poleg tega lahko javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti, kar krepi partnerski odnos, ki ga imamo z ljudmi. Vse to prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije.

 

Rezultati zadnje tovrstne raziskave iz leta 2016 so sicer pokazali, da je raven zaupanja v slovensko policijo razmeroma visoka.

 

 

Do letošnjega anketnega vprašalnika lahko dostopate na spodnji povezavi. Sodelovanje v anketi vam bo vzelo 10-15 minut. Za vaš čas in trud se vam zahvaljujemo!

 

 Anketa o zadovoljstvu z delom policije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.