Sporočila za javnost

Letalska policijska enota je med 27. in 29. novembrom 2018 sodelovala pri usposabljanju črnogorske avio-helikopterske enote.


lpe crna gora 

S projektom, ki ga izvaja Center za evropsko prihodnost, želi Slovenija prispevati k povečanju zmogljivosti avio-helikopterske enote Ministrstva za notranje zadeve Črne gore. Izjemnega pomena je, da se tovrstne zmogljivosti krepijo tudi v Črni gori in da se s tem poskuša zagotoviti takšen nabor storitev, kot ga zagotavljajo in poznajo članice Evropske unije, tj. odzivnost v primeru naravnih nesreč in ob drugih dogodkih. Takšne storitve letalske policijske enote so namreč izjemnega pomena za varnost prebivalcev Črne gore. V okviru projekta bo poudarek predvsem na usposabljanju za letenje v visokogorju.

Na uvodnem sestanku sta slovenske in črnogorske policiste pozdravila veleposlanik Republike Slovenije v Črni gori, njegova ekselenca Mitja Močnik, in direktor direktorata za izredne dogodke črnogorskega notranjega ministrstva, Mirsad Milić.

 

Več informacij najdete na spletni strani Centra za evropsko prihodnost.

 

Zastoji na mejnih prehodih

Mejni prehod Promet Razlog Osveženo Vstop/Izstop Čakalna doba
DRAGONJA VSI POVEČANA GOSTOTA PROMETA 20.06.2019 ob 07:45 VSTOP 30 minut
GRUŠKOVJE OSEBNI POVEČANA GOSTOTA PROMETA 20.06.2019 ob 06:00 IZSTOP 30 minut

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.