Na dobrodelnem koncertu Policijskega orkestra v Celju zbrali dobrih 7.600 evrov PDF natisni E-pošta
PU Celje - Sporočila za javnost
Sreda, 31. januar 2018

Policijska uprava Celje je v četrtek, 25. januarja 2018, v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA klubom Celje pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Kot gostje koncerta so nastopili Modrijani in Isaac Palma.

 

Koncert Policijski orkester Modrijani Isaac Palma 2018-FB93

 

V sodelovanju s celjskim humanitarnim društvom Enostavno pomagam smo zbirali sredstva za otroke in mladostnike, ki živijo pod pragom revščine, ter za otroke s posebnimi potrebami, katerih starši jim poleg osnovne oskrbe zelo težko privoščijo še kaj več. Del zbranih sredstev smo namenili tudi našemu sodelavcu iz Policijske uprave Novo mesto, ki je po smrti soproge ostal sam s štirimi otroki.

 

GovorJozeSenica

 

Koncert smo pripravili v športni dvorani Gimnazije Celje Center, ki je bila polna do zadnjega kotička, saj se je na koncertu zbralo več kot 1.200 obiskovalcev. Policijski orkester je, tako kot vedno, zelo navdušil občinstvo, prav tako tudi Modrijani in Isaac Palma. Vsi nastopajoči so se odrekli plačilu za nastop.


Organizatorji smo ponosni, da nam je uspelo zbrati 7.661.97 evrov, za kar se obiskovalcem in donatorjem iskreno zahvaljujemo. Z zbranimi sredstvi bomo na prenekateri otroški obraz znova privabili nasmeh.

 

IsaacinModrijani

 

OrkesterzModrijani

 

Koncerpublika

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.