Sporočila za javnost

Policijska uprava Celje je v četrtek, 25. januarja 2018, v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA klubom Celje pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Kot gostje koncerta so nastopili Modrijani in Isaac Palma.

 

Koncert Policijski orkester Modrijani Isaac Palma 2018-FB93

 

V sodelovanju s celjskim humanitarnim društvom Enostavno pomagam smo zbirali sredstva za otroke in mladostnike, ki živijo pod pragom revščine, ter za otroke s posebnimi potrebami, katerih starši jim poleg osnovne oskrbe zelo težko privoščijo še kaj več. Del zbranih sredstev smo namenili tudi našemu sodelavcu iz Policijske uprave Novo mesto, ki je po smrti soproge ostal sam s štirimi otroki.

 

GovorJozeSenica

 

Koncert smo pripravili v športni dvorani Gimnazije Celje Center, ki je bila polna do zadnjega kotička, saj se je na koncertu zbralo več kot 1.200 obiskovalcev. Policijski orkester je, tako kot vedno, zelo navdušil občinstvo, prav tako tudi Modrijani in Isaac Palma. Vsi nastopajoči so se odrekli plačilu za nastop.


Organizatorji smo ponosni, da nam je uspelo zbrati 7.661.97 evrov, za kar se obiskovalcem in donatorjem iskreno zahvaljujemo. Z zbranimi sredstvi bomo na prenekateri otroški obraz znova privabili nasmeh.

 

IsaacinModrijani

 

OrkesterzModrijani

 

Koncerpublika

 

 

Zastoji na mejnih prehodih

Mejni prehod Promet Razlog Osveženo Vstop/Izstop Čakalna doba
STAROD OSEBNI RAZLOGI SOSEDNJIH MO 17.02.2019 ob 18:24 VSTOP 5 minut

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.