Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Torek, 9. januar 2018

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1294 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 463 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 95 prometnih nesreč, 37 kršitev javnega reda in miru ter 111 kaznivih dejanj.

V 81 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 12 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v dveh pa huje. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov je bilo zaseženih 19 vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 24 intervencij na javnih krajih in 13 v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj.

Med kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 32 vlomov, 17 poškodovanj tuje stvari, 11 ponarejanj denarja, štiri kazniva dejanja v povezavi s prepovedanimi drogami, dve kaznivi dejanji povzročitve telesnih poškodb, drzni tatvini, grožnji in dva ropa ter eno ponarejanje listin, nasilje v družini in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Policisti smo štirim osebam izrekli ukrep prepoved približevanja in tako zaščitili žrtve nasilja v družini.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.