Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24-ih urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Petek, 12. januar 2018

V minulih 24 urah smo policisti na interventni številki policije ,,113,, sprejeli 1146 klicev. V 423 interventnih dogodkih, v katerih smo posredovali, smo obravnavali tudi 102 prometni nesreči, 38 kršitev javnega reda in miru ter 92 kaznivih dejanj.

 

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 35 tatvin, 26 vlomov, 13 poškodovanj tuje stvari, tri kazniva dejanja povzročitev telesne poškodbe, drzna tatvina in nasilje v družini, po dve kaznivi dejanji ponarejanje listin, rop in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi, ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, ponarejanje denarja in grožnja.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo opravili 26 intervencij na javnem kraju in 12 v zasebnih prostorih. Trem nasilnežem je bil izrečen ukrep prepoved približevanja žrtvi nasilja.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 2 prometni nesreči v katerih so se udeleženci hudo in 9 nesreč v katerih so se lahko telesno poškodovali. V preostalih 91 nesrečah je nastala materialna škoda. Osmim voznikom smo zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.