Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Sobota, 10. februar 2018

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1315 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 481 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 119 prometnih nesreč, 52 kršitev javnega reda in miru ter 82 kaznivih dejanj.

V 107 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 10 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v eni huje, v eni pa je ena oseba umrla. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov je bilo zaseženih osem vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 39 intervencij na javnih krajih in 13 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili štirje kršitelji.

Med kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 26 vlomov, pet poškodovanj tuje stvari, tri nasilja v družini in grožnje, dve povzročitvi telesnih poškodb, dva ropa in drzni tatvini ter eno ponarejanje listin, ponarejanje denarja in kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami. Policisti smo trem osebam izrekli ukrep prepoved približevanja in tako zaščitili žrtve nasilja v družini.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.