Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Četrtek, 13. september 2018

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1639 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 546 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 106 prometnih nesreč, 53 kršitev javnega reda in miru ter 100 kaznivih dejanj.

V 85 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 16 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v štirih huje, v eni nesreči pa je ena oseba umrla. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov je bil pridržan en voznik in zaseženih osem vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 34 intervencij na javnih krajih in 19 v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj.

Med kaznivimi dejanji je bilo 48 tatvin, 16 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, pet groženj, štiri kazniva dejanja v povezavi s prepovedanimi drogami, tri ponarejanja listin in tri nasilja v družini, dve ponarejanji denarja ter ena povzročitev telesne poškodbe, rop, drzna tatvina in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen trem osebam.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.