Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah PDF natisni E-pošta
Kronika
Sreda, 7. november 2018

V preteklih 24 urah smo na interventno številko policije "113" sprejeli 1232 klicev. Med 467 interventnimi klici, na podlagi katerih smo policisti posredovali, je bilo 24 dogodkov takih, ki so terjali nujno ukrepanje. Med drugim smo obravnavali tudi 92 prometnih nesreč, 44 kršitev javnega reda in miru, ter 90 kaznivih dejanj.

 

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 85 prometnih nesreč s premoženjsko škodo in 7 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami.

 

Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov smo zasegli 7 vozil in sicer 3 na območju Policijske uprave Nove mesto, 2 na območju Policijske uprave Celje, ter po 1 vozilo na območju policijskih uprav Ljubljana in Kranj.

Javni red in mir je bil kršen v 25 primerih na javnih krajih, ter 19-krat v zasebnih prostorih.

 

Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini smo 3 osebam na območju policijskih uprav Ljubljana in Celje izrekli ukrep prepovedi približevanja.

 

Med kaznivimi dejanji je bilo 38 tatvin, 21 vlomov, 1 rop, 16 poškodovanj tuje stvari, 4 povzročitve telesnih poškodb, 3 grožnje, 3 kazniva dejanja v zvezi s prepovednimi drogami, 2 ponarejanji denarja in 2 kaznivi dejanji nasilja v družini.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.