Policisti v Škofji Loki začeli preventivno akcijo Priprava vozil in voznikov na zimsko obdobje PDF natisni E-pošta
PU Kranj - Sporočila za javnost
Petek, 10. november 2017

Policisti Policijske postaje Škofja Loka so v sodelovanju z občinskim redarstvom, škofjeloškim svetom za preventivo in varnost cestnega prometa in podjetjem za tehnične preglede v torek, 7. novembra 2017, zaradi že zelo spremenjenih vremenskih razmer organizirali preventivno akcijo, v kateri so preverjali, kako so vozniki in vozila pripravljeni na zimske razmere.

 

Policijski del preverjanja je zajemal kontrolo dokumentov, voznika, vozila in pnevmatik, strokovnjak s področja tehničnih pregledov je opravil še bolj podroben pregled vozila in preveril, ali je vozilo tehnično brezhibno in ustrezno pripravljeno na zimo, član sveta za preventivo pa je v akciji voznikom in naključnim mimoidočim delil odsevne trakove.

 skofjaLoka

 

Na kontroliranih vozilih pristojni niso ugotovili večjih pomanjkljivosti, večina vozil je bila že pripravljena na zimo in zimske razmere. Do podobnih rezultatov so v izvajanju preventivne akcije prišli tudi policisti policijskih postaj Kranjska Gora, Bled, Bohinj in Jesenice.

 

Dogodek je bil uvod v aktivnosti, ki bodo na območju gorenjskih policijskih postaj potekale še do 15. novembra, ko bo zimska oprema obvezna.

 

skofjaLoka1

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.