Sporočila za javnost

V poročni dvorani Občine Kamnik je v sredo, 22. novembra 2017, potekala podelitev priznanj Javne agencije RS za varnost prometa. Zlati znak za več kot 10-letno delo in sodelovanje na področju prometne varnosti v občini Kamnik je na predlog kamniškega sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu prejela Policijska postaja Kamnik.

Podelitev PP Kamnik7

 Policijska postaja Kamnik s svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu že več let uspešno sodeluje v nacionalnih preventivnih akcijah s področja prometne varnosti (Bodi viden - bodi previden, Varnostni pas rešuje življenja, Alkohol ubija, največkrat nedolžne, Kadar voziš, ne uporabljaj telefona).

Podelitev PP Kamnik3

V imenu celotnega kolektiva je priznanje iz rok kamniškega župana prevzel komandir Aleksander Perklič.


Kamniški policisti so s preventivnimi vsebinami aktivni v vzgojno-varstvenih zavodih ter osnovnih in srednjih šolah občine Kamnik. Svoje delo in opremo pobliže predstavljajo občanom tudi v okviru vsakoletnega septembrskega projekta Teden mobilnosti. Še več je dogodkov, v katerih sodelujejo in s svojo aktivnostjo prispevajo k večji varnosti Kamničank in Kamničanov.