Policijska postaja Kamnik prejela zlato priznanje agencije za varnost prometa PDF natisni E-pošta
PU Ljubljana - Sporočila za javnost
Petek, 24. november 2017

V poročni dvorani Občine Kamnik je v sredo, 22. novembra 2017, potekala podelitev priznanj Javne agencije RS za varnost prometa. Zlati znak za več kot 10-letno delo in sodelovanje na področju prometne varnosti v občini Kamnik je na predlog kamniškega sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu prejela Policijska postaja Kamnik.

 

Podelitev PP Kamnik7

 

Policijska postaja Kamnik s svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu že več let uspešno sodeluje v nacionalnih preventivnih akcijah s področja prometne varnosti (Bodi viden – bodi previden, Varnostni pas rešuje življenja, Alkohol ubija, največkrat nedolžne, Kadar voziš, ne uporabljaj telefona).

 

 

Podelitev PP Kamnik3

 

V imenu celotnega kolektiva je priznanje iz rok kamniškega župana prevzel komandir Aleksander Perklič.

 

Kamniški policisti so s preventivnimi vsebinami aktivni v vzgojno-varstvenih zavodih ter osnovnih in srednjih šolah občine Kamnik. Svoje delo in opremo pobliže predstavljajo občanom tudi v okviru vsakoletnega septembrskega projekta Teden mobilnosti. Še več je dogodkov, v katerih sodelujejo in s svojo aktivnostjo prispevajo k večji varnosti Kamničank in Kamničanov.

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.