V torek neznana storilca na Ptujski ulici v Ljubljani napadla in pretepla 52-letnika - poziv očividcem PDF natisni E-pošta
PU Ljubljana - Sporočila za javnost
Petek, 1. december 2017

Policisti Policijske postaje Ljubljana Bežigrad obravnavajo dogodek, v katerem je bil lahko telesno poškodovan 52-letni moški. Pred nekaj dnevi, natančneje 28. novembra 2017, okrog 19.20 ure, sta ga na Ptujski ulici, v bližini hišne številke 6, napadla neznana storilca.

 

Ta sta oškodovancu, ki je takrat sprehajal psa, pristopila izza hrbta in ga napadla. Brez opozorila ga je eden izmed njiju s solzivcem poškropil po obrazu, nato pa sta oba z njim fizično obračunala. Oškodovancu se je nato nekako uspelo rešiti in zbežati s kraja.

 

Opis storilcev:

  • neznan moški, star okoli 30 let, visok med 180 in 185 cm, čokate oz. močnejše postave, ima približno 110 kg, na glavi je imel kapo
  • neznan moški, star okoli 30 let, visok med 165 in 170 cm, čokate postave, oblečen v rjavo bundo

 

Obstaja možnost, da sta se storilca s kraja odpeljala z vozilom znamke Chevrolet po Mariborski ulici in nato neznano kam.

 

 

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o dogodku, prosimo, naj to sporočijo na intervencijsko številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko (01) 589 60 00 oz. pokličejo anonimni telefon policije 080 1200.

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.