Na jutrišnji nogometni tekmi v Ljudskem vrtu bomo zaradi zagotavljanja varnosti uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje PDF natisni E-pošta
PU Maribor - Sporočila za javnost
Torek, 5. december 2017

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo jutri, 6. decembra 2017, ob 20.45 odigrana nogometna tekma zadnjega kroga v skupini E v Ligi prvakov, med kluboma NK Maribor in Sevilla FC. Ob tej priložnosti Mestna občina Maribor med 19. in 24. uro organizira ogled nogometne tekme preko velikega zaslona na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

 

Vse obiskovalce obeh prireditev obveščamo, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje, tudi iz zraka.

 

 

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v Mariboru, kjer se po navadi zbirajo gostujoči navijači (Grajski trg z bližnjo okolico, Trg Leona Štuklja z okolico itd.), v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.