Sporočila za javnost

Dobrodelno združenje Koraki za korakce je v sodelovanju s Policijsko upravo Maribor na enem mestu zbralo varuhe mesta Maribor. V Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja so se 21. septembra 2018 predstavili otrokom mariborskih vrtcev in osnovnih šol.

 

Vhod

 

Več kot 2000 otrok, njihovih učiteljev ter vzgojiteljev si je ogledalo opremo in vozila policije, vojske, gasilcev, reševalcev, Društva za reševalne pse, Gorske reševalne službe, Mestne redarske službe in Sveta za preventivo, vzgojo in varnost v cestnem prometu.

 

 

IMG 7979

 

S sredstvi donatorjev in podpornikov prireditve, ki so jih Koraki za korakce zbrali ob tej priložnosti, bodo Zvezi prijateljev mladine pomagali pri uresničitvi projekta Omogočimo sanje.

 

 

dvorana

 

Pokrovitelj prireditve Varuhi mesta Maribor je bil župan mariborske občine dr. Andrej Fištravec. Dogodek so obiskali tudi nekateri vidnejši predstavniki mariborskih institucij, med njimi direktor PU Maribor Danijel Lorbek, pomočnik direktorja Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor Aleksander Jus, predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Vinko Virtnik in sekretar Zveze prijateljev mladine Maribor Božo Raušl.

 

 

Zastoji na mejnih prehodih

Mejni prehod Promet Razlog Osveženo Vstop/Izstop Čakalna doba
DRAGONJA VSI POVEČANA GOSTOTA PROMETA 20.06.2019 ob 07:45 VSTOP 30 minut
GRUŠKOVJE OSEBNI POVEČANA GOSTOTA PROMETA 20.06.2019 ob 06:00 IZSTOP 30 minut

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.