Policijske uprave PU Celje Sporočila za javnost

PU Celje - sporočila za javnost

   Leto:   Mesec:   

05.10.18Policisti so se na 29. Pikinem festivalu v Velenju družili z otroki

Policisti policijske postaje Velenje so se tudi letos udeležili največjega družinskega festivala v Sloveniji, ki ga v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev. Festival z veličastno 28-letno tradicijo je nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca.

Več

05.09.18 Mlade košarkarice obiskale Policijsko postajo Celje

Tudi letos so nas obiskale mlade košarkarice, ki zadnji počitniški teden preživljajo v košarkarskem kampu v Celju, pod okriljem Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna.

Več

27.07.18Celjski policist skupaj z AMZS svetoval otrokom glede varne vožnje z avtobusi

Za skupino otrok v počitniškem varstvu, ki ga je organizirala Zveza prijateljev mladine Moste-Polje, so v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem ta teden pripravili prometno-varnostni dan, na katerem so otrokom na zabaven način svetovali, kako ravnati, da bodo v prometu čim bolj varni. Z nasveti jim je pomagal tudi policist Policijske uprave Celje.

Več

29.06.18Šentjurski policisti obiskali otroke v vrtcu

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Šentjur Uroš Malgaj in policist Postaje prometne policije Celje Miloš Jakopič sta sodelovala na zaključni prireditvi Vrtca Šentjur, kjer so svoje delo in opremo predstavljale interventne službe.

Več

26.06.18 Dan policije zaposleni na Policijski upravi Celje praznovali v Slovenskih Konjicah

Zaposleni na Policijski upravi Celje smo 21. junija obeležili dan policije. Tokrat smo proslavo pripravili v prijaznem okolju Doma kulture v Slovenskih Konjicah. Zbrane sta uvodoma nagovorila direktor Policijske uprave Celje Jože Senica in župan Občine Slovenske Konjice Miran Gorinšek. Slavnostni govornik je bil generalni direktor policije Simon Velički.

Več

13.06.18Policijsko postajo Radlje ob Dravi obiskali tamkajšnji osnovnošolci

  Policijsko postajo Radlje ob Dravi so 29. maja 2018 obiskali učenci radeljske osnovne šole. Domačim policistom so se ob tej priložnosti pridružili še sodelavci iz Policijske postaje vodnikov službenih psov, policista konjenika iz Maribora, policist motorist iz Postaje prometne policije Celje, policist kolesar iz Policijske postaje Dravograd ter policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe s tki. schengen busom.

Več

11.06.18Šentjurski policist sodeloval na prireditvi združenja Spominčica

  Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur je 8. maja 2018 s prireditvijo v šentjurskem domu starejših obeležilo 10 let delovanja.

Več

06.06.18Celjski policisti sodelovali na Paradi učenja

  Celjsko mestno središče je bilo v sredo, 16. maja 2018, ovito v živahne barve Parade učenja, ko je organizatorica parade, Ljudska univerza Celje, svojim meščanom predstavila številne priložnosti za učenje in povezovanje.

Več

06.06.18Velenjski vrtec Ciciban je obiskala policistka Pika

Otroke v vrtcu Ciciban sta 24. maja 2018 obiskala policistka Pika in vodja policijskega okoliša Policijske postaje Velenje Uroš Medved.

Več

06.06.18Policisti sodelovali na tehničnem dnevu v Mežici

  Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem smo 10. maja 2018 sodelovali na tehničnem dnevu mežiške osnovne šole in vrtca.

Več

18.05.18Šentjurski policisti že dvanajstič zapored sodelovali na preventivnem projektu Varno na motor in nazaj domov

Preventivni projekt Varno na motor in nazaj domov smo šentjurski policisti, na povabilo kluba ljubiteljev starodobnikov - Večno mladi Šentjur, izvedli 27. aprila 2018. Potekal je v sklopu javne prireditve Šentjurjevo 2018 na prireditvenem prostoru pred šentjursko železniško postajo.

Več

17.05.1820. blagoslov motornih koles in voznikov v Šentilju pod Turjakom

Motoristični klub Modras je 1. maja v Šentilju pod Turjakom organiziral tradicionalni 20. blagoslov motorjev in voznikov pred Slomškovim domom. Blagoslova se vsako leto udeležijo tudi policisti Policijske postaje Slovenj Gradec in Postaje prometne policije Celje.

Več

15.05.18Celjski policisti pri 37-letniku, osumljenem vlomov v vozila, zasegli več predmetov - so morda vaši?

Celjski policisti so prejšnji teden odvzeli prostost 37-letnemu Celjanu, osumljenem več vlomov v osebna vozila. Osumljeni je imel pri sebi več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj.

Več

15.05.18Policijska postaja Radlje ob Dravi se je preselila na novo lokacijo - obvestilo

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so 11. maja 2018 z delom začeli v novih, sodobnih in ustreznejših prostorih na Mariborski cesti 30a v Radljah ob Dravi.

Več

11.05.18Policijska postaja Radlje ob Dravi od danes deluje v novih prostorih

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi od danes, 11. maja 2018, delujemo v novih, sodobnih, svetlih in ustreznejših prostorih na Mariborski cesti 30 a v Radljah ob Dravi. Poleg boljših delovnih pogojev smo s selitvijo pridobili še dovolj parkirnih mest za policijska vozila in obiskovalce.

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.