Zaposlitve
Zaposlitve PDF natisni E-pošta
Splošno

 

Zaposlujemo nove policiste, prijavi se!kandidati zaprisega

Te zanima delo v policiji? Objavili smo nov razpis.

Zainteresirane kandidate za policiste vabimo k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na dveletno izobraževanje v višješolski študijski program Policist - za delo na policijskih postajah.

Če si zdrav in dobro telesno pripravljen ter izpolnjuješ tudi vse formalne pogoje, pošlji vlogo za zaposlitev, in sicer najkasneje do 8. marca 2018. Če pa si dijak zadnjega letnika oz. še nisi končal šole in še nimaš vozniškega izpita, lahko dokazilo o izpolnjevanju tega pogoja pošlješ naknadno, najkasneje do 11. julija 2018.

Več >> 

Vključite se lahko tudi v pomožno policijo    pomozni policisti1

Tudi slovenska policija ima pomožne policiste, t. i. rezerviste. To so državljani Slovenije, ki so sklenili pogodbo o prostovoljni službi v pomožni policiji in so usposobljeni za izvajanje policijskih nalog. Vpoklicani so lahko ob naravnih in drugih nesrečah, ko je huje ogrožena javna varnost, v primerih krize oziroma izrednega ali vojnega stanja ipd.

Aktualni javni razpis za kandidate za pomožne policiste bo odprt vse do 31. januarja 2019. Prijavite se lahko vsi tisti, ki ste že zaposleni (za določen ali nedoločen čas), pa tudi brezposelni, študenti, upokojenci, če le izpolnjujete razpisne pogoje. Ne gre namreč za delovno razmerje, ampak pogodbeni odnos s Policijo. To pomeni, da vam vaša obstoječa pogodba o zaposlitvi z vašim delodajalcem, če jo imate, ne preneha veljati. Za opravljeno delo kot pomožni policist prejmete seveda plačilo, pripada pa vam tudi plačilo za pripravljenost.

Več >>

 

 

 

Objave prostih delovnih mest v Policiji

V Policiji redno objavljamo javne in interne natečaje za zasedbo prostih delovnih mest ter vabila k sodelovanju izvajalcev s specifičnim strokovnim profilom, znanjem ali spretnostmi. Objavljamo tudi informacije o zaposlitvah v ustanovah Evropske unije, s katerimi sodeluje Policija.

Vsaj enkrat letno objavimo razpis, s katerim k sodelovanju vabimo večje število kandidatov za policiste, ki se bodo izobraževali po višješolskem študijskem programu Policist - za delo na policijskih postajah. Občasno, glede na izkazane potrebe, pa z javno objavo iščemo večje število kandidatov za policiste, ki se bodo usposabljali za varovanje schengenske meje in varovanje objektov.

Po potrebi v tej rubriki objavljamo natečaje tudi za druga, bolj specializirana delovna mesta (npr. na področju informatike, gospodarske kriminalitete, forenzičnih preiskav ...), s katerimi iščemo računalniške programerje, elektroinženirje, ekonomiste, pravnike, kemike, veterinarske tehnike, glasbenike, kuharje, čistilke idr.

Več >>

 

 

 

Obvestila o končanih natečajnih postopkih 

Prav tako obveščamo tudi o končanih natečajnih postopkih in sporočamo, ali so bili kandidati v postopku izbrani ali ne. Kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javnem natečaju in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka.

Več >>

 

 

 

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.