Policisti smo v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1296 klicev. Posredovali smo v 473 interventnih dogodkih. Med drugim smo obravnavali 83 kaznivih dejanj, 48 kršitev javnega reda in miru ter 84 prometnih nesreč.
Med kaznivimi dejanji smo obravnavali 30 tatvin, 24 vlomov, 8 poškodovanj tuje stvari, 7 kaznivih dejanj nasilja v družini, po 3 grožnje, drzne tatvine in povzročitve telesnih poškodb, po 2 ponarejanji denarja in preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, ter kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.
Na področju javnega reda in miru smo 32 krat intervenirali na javnih in 16 krat v zasebnih prostorih. Pridržali smo 3 vinjene kršitelje, zaradi zagotovitve varnosti žrtev nasilja v družini smo 4 kršiteljem izrekli ukrep prepovedi približevanja.
V 75 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 8 so bili udeleženci lahko telesno poškodovani, v nesreči na območju Policijske uprave Ljubljana, pa je 1 oseba umrla. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli 13 vozil.