Policisti smo v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1275 klicev. Posredovali smo v 463 interventnih dogodkih. Med drugim smo obravnavali 85 kaznivih dejanj, 38 kršitev javnega reda in miru ter 86 prometnih nesreč.
Med kaznivimi dejanji smo obravnavali 39 tatvin, 23 vlomov, 8 poškodovanj tuje stvari, po 3 povzročitve telesne poškodbe in grožnje, po 2 kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, ponarejanji denarja, ter preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, ter po 1 ponarejanje listin, nasilje v družini in drzno tatvino.
Na področju javnega reda in miru smo 25 krat intervenirali na javnih in 13 krat v zasebnih prostorih. Zaradi zagotovitve varnosti žrtev nasilja v družini smo 4 kršiteljem izrekli ukrep prepovedi približevanja.
V 74 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 10 so bili udeleženci lahko in v 1 hudo telesno poškodovani, v nesreči na območju Policijske uprave Ljubljana, pa je 1 oseba umrla. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo pridržali 3 kršitelje in zasegli 14 vozil.