V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1579 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 605 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 115 prometnih nesreč, 64 kršitev javnega reda in miru ter 91 kaznivih dejanj.

V 94 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 19 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v dveh pa huje. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov so bili pridržani trije vozniki in zaseženih devet vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 54 intervencij na javnih krajih in 10 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili trije kršitelji.

Med kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 21 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, sedem groženj, pet ponarejanj denarja, štiri povzročitve telesnih poškodb, dve ponarejanji listin in dve kaznivi dejanji v povezavi s prepovedanimi drogami ter eno nasilje v družini, rop, drzna tatvina in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen eni osebi.