Novogoriški policisti so bili 28. aprila 2021 obveščeni, da svojci na območju naselja Zakojca v občini Cerkno pogrešajo 36-letnega Zorana Flandra. Pogrešani se je v torek, 27. aprila, okoli 15. ure, od doma odpeljal s svojim osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307, temno modre barve, v smeri vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Osebni opis: pogrešani je visok od 170 do 175 cm, suhe postave. Ima podolgovat obraz in rjave oči, po glavi je pobrit. Nazadnje je bil oblečen v črne delavske hlače in črno jakno z rumenim napisom NikeAir, obute je imel črne delavske čevlje.

Na zahtevnem in hribovitem terenu okoli naselja Zakojca in širše danes od 13. ure dalje pod vodstvom PP Idrija poteka iskalna akcija, policistom pa so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi gasilci (skupno okoli 20 ljudi), vendar moškega še nismo uspeli najti.

Vse, ki bi pogrešanega osebo opazili ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo PP Idrija (telefonska številka: 05 372 48 00, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200. 

PogresaniZF