V ponedeljek, 15. novembra, svoja "vrata" odpre Virtualni karierni sejem 2021, namenjen osnovnošolcem, na katerem si lahko ogledaš tudi razstavni prostor Policije. Tam najdeš veliko informacij, galerijo zanimivih videoposnetkov in fotografij, priložnost za klepet s policisti in policistkami ter kriminalisti in kriminalistkami, izpolniš lahko anketo, vabimo pa te tudi k sodelovanju v nagradni igri, kjer te čakajo zanimive nagrade! Obišči nas, sejem poteka od 15. do 21. novembra 2021.

foto vks

Priložnost za klepet v živo

V živo bomo s teboj v rubrikah Klepetalnica in Posvet v živo, in sicer:

  • v torek, 16. novembra 2021, med 9. in 13. uro
  • v četrtek, 18. novembra 2021, med 13. in 17. uro

Veliko informacij

Na razstavnem prostoru policije poišči informacije o tem, kako je videti poklic policista, kako se lahko zaposliš v Policiji, katere pogoje moraš izpolnjevati itd. Predstavljamo ti tudi, katera področja dela vse poznamo v policiji (splošni policisti, prometni policisti, policisti konjeniki in vodniki službenih psov, policisti specialci itd.).

Video galerija in galerija fotografij

Oglej si številne zanimive fotografije in videoposnetke, s katerimi slikovito predstavljamo naše delo. Zagotovo te bomo navdušili, da se nekoč pridružiš našim vrstam!

Nagradna igra

Izpolni našo nagradno igro Ali si rojen za junaka? in tako preveri, ali si iz pravega testa za poklic policista! 20 najboljših junakov bomo nagradili z zanimivimi promocijskimi darili Policije!