V petek in soboto, 11. in 12. februarja 2022, te pričakujemo na virtualnih informativnih dnevih, kjer smo zate pripravili razstavni prostor Policije. Tam najdeš veliko uporabnih informacij o možnosti zaposlovanja in šolanja v policiji, galerijo zanimivih videoposnetkov in fotografij, priložnost za klepet s policisti in policistkami ter kriminalisti in kriminalistkami, izpolniš lahko anketo, vabimo pa te tudi k sodelovanju v nagradni igri, kjer te čakajo zanimive nagrade!

Bližajo se dnevi, ko se boš moral odločiti o tem, katero poklicno področje si boš izbral in v katero smer bo šla tvoja prihodnost. Želiš pomagati ljudem v nesreči in skrbeti za varnost v družbi? Si pripravljen na terensko delo, v lepem in slabem vremenu? Se veseliš tega, da boš del velikega kolektiva, na katerega se lahko zaneseš, in da bo občutek zadovoljstva po dobro opravljeni nalogi odtehtal vse težke trenutke, zahvale ljudi, ki si jim pomagal, pa bodo dale smisel tvojemu delu? Potem je poklic policista morda pravi poklic zate!

razstavni prostor slika

Obišči nas na Virtualnih informativnih dnevih 2022!

Na razstavnem prostoru Policije dobiš odgovore na vsa svoja vprašanja!

Webinar ali Predstavitev v živo

Webinar o možnostih zaposlovanja in šolanja v Policiji bo potekal ob 11. uri. Pridružite se nam lahko na tej povezavi:

https://karierni-sejem.si/webinar/f8672051-fad5-42fb-8d1b-a6aa503eb13e

V primeru, da zgornja povezava znova ne bi delovala, pa se nam lahko pridružite na tej povezavi:

https://policija.webex.com/policija/j.php?MTID=m206bf784cd79ce5312180662022b49c0

Priložnost za klepet in vprašanja

Na voljo za vsa tvoja vprašanja ali zgolj sproščen klepet o delu v policiji pa bomo tudi v rubrikah Klepetalnica in Posvet v živo, in sicer:

  • v petek, 11. februarja 2022, med 10. in 16. uro
  • v soboto, 12. februarja 2022, med 9. in 13. uro

Video galerija in galerija fotografij

Oglej si številne zanimive fotografije in videoposnetke, s katerimi slikovito predstavljamo naše delo. Zagotovo te bomo navdušili, da se nekoč pridružiš našim vrstam!

Nagradna igra

Izpolni našo nagradno igro Ali si rojen za junaka? in tako preveri, ali si iz pravega testa za poklic policista! 20 najboljših junakov bomo nagradili z zanimivimi promocijskimi darili Policije!

Smo te prepričali? Prijavi se na razpis za policista, rok za prijavo je 18. marec 2022!

Policijsko delo je zahtevno in odgovorno, a tudi lepo in pomembno. Je poslanstvo s plemenitim ciljem. Policisti namreč pomagamo ljudem v nesreči ter skrbimo za spoštovanje zakonov in zagotavljanje varnosti v družbi. Priložnosti za razvoj kariernih poti je v Policiji veliko. Na virtualnih informativnih dnevih 2022 predstavljamo šolanje na Višji policijski šoli, različne možnosti zaposlitve v naši modri družini in različna delovna mesta, kot so policist, policist nadzornik državne meje, pomožni policist in številna druga delovna mesta, za katera iščemo nove sodelavce (računalniški programerji, elektroinženirji, ekonomisti, pravniki, kemiki, veterinarski tehniki, glasbeniki itd.).

Pridruzi se nasim vrstam Postani policist

Zaposlujemo nove policiste. Prijavi se na razpis in se vpiši na Višjo policijsko šolo! 

Rok za prijavo je 18. marec 2022.