Ta teden smo objavili razpis za zaposlitev 50 novih policistov za varovanje objektov državnih organov. Vsi zainteresirani se lahko prijavite še do 16. novembra 2022.

IMG 2581 izrez

Gre za zaposlitev za nedoločen čas, vendar bodo morali izbrani kandidati najprej opraviti 6-mesečno usposabljanje za varovanje objektov (fotografija je simbolična).

Razpis in razpisni pogoji

Katere pogoje je treba izpolnjevati in kaj mora vsebovati prijava, je podrobneje navedeno v razpisu, ki je objavljen na portalu GOV.SI, pri čemer je VODO kratica za "varovanje objektov državnih organov": Policist SR – kandidat VODO (DM 74110)

Načini in rok prijave

Kandidati naj najkasneje do 16. novembra 2011 pošljejo podpisano prijavo in podpisane obrazce preko spletne strani (elektronska prijava )ali v pisni obliki na obrazcu, ki je priložen razpisu, in sicer v zaprti ovojnici, vključno s podpisanimi obrazci, na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana, ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Kandidate bomo najprej varnostno preverili in preizkusili

Poleg izpolnjevanja formalnih pogojev morajo biti kandidati tudi dobro telesno pripravljeni ter vzdržljivi za fizične napore. Tiste kandidate, ki izpolnjujejo vse pogoje, bomo namreč uvrstili v izbirni postopek, znotraj katerega bodo morali opraviti tudi preizkus telesnih zmogljivosti (kriteriji), psihološki pregled, razgovor z izbirno komisijo, zdravniški pregled ter informativni razgovor v zvezi s presojo vsebine tetovaž.

Po uspešno končanem 6-mesečnem usposabljanju (v okviru pogodbe za določen čas) bomo kandidate zaposlili za nedoločen čas

Z izbranimi kandidati bo najprej sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, za obdobje 6-mesečnega usposabljanja za varovanje objektov. Po uspešno zaključenem usposabljanju pa bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas na delovnem mestu policist SR – VODO.

Območje dela in izhodiščna plača

Delo bodo policisti opravljali na območju Ljubljane in Kočevja.

Izhodiščni plačni razred za čas usposabljanja je 18. plačni razred (857,83 evra bruto), izhodiščni plačni razred v času zaposlitve za nedoločen čas pa je 24. plačni razred (1.085,43 evra bruto).

Kontakt za dodatna vprašanja

Za več informacij o delovnem področju lahko pokličete v Center za varovanje in zaščito (Tomaž Brezic, telefon 01 308 61 16), za informacije o postopku pa v Urad za organizacijo in kadre MNZ (Nataša Stušek, telefon 01 428 40 68).

Povezane vsebine

Razpis za policiste SR – kandidate VODO (DM 74110) – 50 delovnih mest (gre za varovanje objektov državnih organov)

Postani policist za varovanje objektov državnih organov

Izbirni postopek

Priporočila za pripravo na preizkus telesnih zmogljivosti

Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje