Dne 3. 9. 2003 ob 21.20 uri je neznanec z več streli iz strelnega orožja v hotelu Lev v Ljubljani umoril Miša VUJIČIČA iz Ljubljane.

Z dosedanjim zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da obstaja sum, da sta pri dejanju sodelovali osebi naslednjega opisa:

  • Moški visok 170-175 cm, oblečen v usnjeno črno jakno do pasu, modre kavbojke, obut v temne čevlje, na katerih ima ob straneh izrazito belo črto, pod jakno siv pulover, normalno pristrižene lase in
  • Moški visok 180-185 cm, atletske postave, kratko pristriženih las, z zaliscami, oblečen v svetlo modre kavbojke, črn pulover z okroglim izrezom, obut v čevlje temnejše barve, na levi roki je imel uro.


Med opravljanjem ogleda in zbiranjem obvestil, je bil pridobljen videoposnetek, na katerem sta posneti opisani osebi. V nadaljevanju kriminalistične preiskave smo v sodelovanju s tujimi varnostnimi organi ugotavljali identiteto teh oseb tako v Sloveniji kot tudi v tujini, a jih še nismo uspeli identificirati.


 videoposnetek  


Vse, ki bi prepoznali posneti osebi ali imeli kakršnekoli podatke, na podlagi katerih bi bila mogoča njuna identifikacija, prosimo, da to sporočijo na številko 113 ali anonimno številko policije 080-1200.

 


Miran Koren
Predstavnik policije za stike z javnostmi