Konec lanskega leta smo policisti in vojaki izjemno uspešno sodelovali v veliki humanitarni akciji Anina zvezdica, v okviru katere smo po grobih ocenah zbrali okoli 20 ton hrane. Tokratni, spomladanski akciji se poleg vojske in policije pridružujejo tudi gasilci. Skupaj s humanitarnim društvom Never Give Up bomo zbirali hrano za posameznike in družine z manj priložnostmi. V teh časih, ko čedalje več ljudi potrebuje pomoč, so takšna sodelovanja nadvse dobrodošla, še več, celo zelo potrebna so.

photo2

 

Med 1. in 18. majem bomo zbirali hrano z daljšim rokom uporabe.

Akcija bo potekala od 1. do 18. maja 2013, ko bomo zbirali hrano z daljšim rokom uporabe (paštete in drugo konzervirano hrano, moko, sladkor, olje, kis, testenine, riž, trajno mleko, marmelade, namaze, omake, sladkarije, kosmiče, kakav, čaj, kavo, sol in druge začimbe, sokove idr.). Zbrano hrano bomo nato predali organizaciji Anina zvezdica, ki bo poskrbela za pripravo in distribucijo paketov tistim družinam in posameznikom, ki najbolj potrebujejo tovrstno pomoč.

K sodelovanju vabimo vse, ki želijo pomagati!

Zaradi velikega zanimanja bomo v času akcije, torej med 1. in 18. majem 2013, občanom omogočili, da hrano, ki jo želijo darovati, prinesejo v vojaške in policijske enote, ki jih najdete na spodnjih povezavah:

Prepričani smo, da bo akcija, čeprav traja le dobra dva tedna, zaživela in da bomo s prehrambenimi paketi družinam in posameznikom vsaj nekoliko olajšali skrajno revščino, v kateri so se znašli.

 

Preberite tudi:

logo