V nedeljo, 18. marca 2018, se je ob 1.40 v Radomljah, na Prešernovi cesti 43, pripetila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila znamke Hyundai Lantra.

Omenjeno vozilo so na Perkovi ulici v Radomljah pričeli ustavljati policisti Policijske postaje Domžale, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih znakov policije, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo po Miševi ulici proti Spodnjim Jaršam ter naprej po regionalni cesti v smeri Preserij pri Radomljah, Homcu, Nožicam, Šmarci, Volčjemu Potoku in naprej proti Radomljam.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosimo vse morebitne priče dogodka in voznike, ki so bili v nedeljo, 18. marca, med 1.30 in 1.45 na omenjeni relaciji in so se umikali vozniku vozila Hyundai Lantra, karavan izvedbe, rdeče barve, naj se zglasijo na Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96, ali pokličejo na telefonsko številko postaje (01) 724 65 80, oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.