Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila preteklo sredo, 21. novembra 2018, okoli 7. ure na Kajuhovi ulici v bližini hišne številke 42. V nesreči sta bila udeležena 52-letna kolesarka, ki je utrpela hude telesne poškodbe, in neznani voznik osebnega avtomobila, neznane znamke, neznanega tipa, svetlejše barve, zadnji del vozila je bil tovoren.

Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je neznani voznik vozil po Kajuhovi ulici v smeri Zaloške ceste. Ko je pripeljal do križišča Kajuhove ulice in vozišča neimenovane ceste, ki poteka pravokotno na Kajuhovo ulico in poteka do stanovanjskih blokov naslova Kajuhova ulica 42 v Ljubljani, je pričel zavijati desno, pri tem pa zaprl pot kolesarki, ki je vozila pravilno po kolesarski poti v isti smeri.

Po trčenju je neznani voznik ustavil vozilo in kolesarko vprašal po počutju, ko pa se je pobrala in odgovorila, da je v redu, je voznik odpeljal naprej. Kolesarka je naknadno sama iskala zdravniško pomoč.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo voznika, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na številko 113 ali na Policijsko postajo Ljubljana Moste na telefon (01) 586 76 00. Prav tako prosimo vse, ki bi imeli podatke o neznanem vozniku ali okoliščinah nesreče, da to sporočijo na že omenjeni številki 113 ali (01) 586 76 00 ali pokličejo na anonimni telefon policije 080 1200.