Mariborski policisti so včeraj, 25. junija 2020, prijeli in pridržali dve ženski, osumljeni vloma v stanovanje v Mariboru pred nekaj dnevi. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah. So predmeti morda vaši?

predmeti

Policisti namreč sumijo, da so vsi ti predmeti odtujeni, vendar do sedaj nismo prejeli prijave, da kdo pogreša take predmete. Obstaja možnost, da oškodovanci tudi zaradi dopustov sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

Če prepoznate predmete na fotografijah kot svoje, o tem nemudoma obvestite policijo na interventno telefonsko številko 113 ali se zglasite na Policijski postaji Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, oz. pokličite na telefonsko številko postaje (02) 429 26 00. Če so predmeti vaši ali opazite, da je bilo v vaše stanovanje vlomljeno, se ne dotikajo nobenih predmetov, ne hodite po stanovanju in ga ne čistite, temveč nas o tem čim prej obvestite na zgornje številke.

DROBIZNICA.jpg MOSNJICEK.jpg OCALA_NAPIS.jpg

SKUPNA_SLIKA.jpg SONCNA_OCALA_1.jpg predmeti.jpg