Objavljamo fotorobot enega izmed dveh osumljencev, ki sta 6. decembra 2015 oropala prodajalno v mariborskem nakupovalnem središču.

Mariborski kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje ropa po 206/II. členu Kazenskega zakonika (KZ-1), ki je bil storjen 6. decembra 2015, v dopoldanskem času v eni od prodajaln v nakupovalnem središču v Mariboru. Kaznivega dejanja sta osumljena dva moška, ki sta med ropom odtujila nekaj denarja.

fotorobot

Na podlagi zbranih obvestil so kriminalisti izdelali fotorobot enega izmed storilcev. Vse, ki bi prepoznali osebo na fotografiji, prosimo, naj to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

Opis storilcev:

  • moški, visok okoli 175 cm, star med 40 in 50 let, srednje postave, na glavi je imel kapo s ščitkom, oblečen je bil v sivo bundo, segajočo do pasu, in športne hlače, ki imajo na desnem stegnu, nad kolenom črn našitek), na hrbtu je nosil črn nahrbtnik z belim vzorcem, govoril je slovensko,
  • moški, visok okoli 175 cm, srednje postave, oblečen v črne hlače in črno bundo, segajočo do pasu, in obut v črne čevlje, čez glavo je imel poveznjeno kapuco, govoril je srbsko ali hrvaško.